PET PET

BeNomad SEP109R

Zobraziť katalóg
BeNomad SEP109R
Set 2 obedové boxy 1,3 l/0,6 l s termo taškou na prenos a uchovanie ako teplých, tak aj studených jedál, hermeticky uzatvárateľné boxy, možné použitie boxov do mikrovlnnej rúry a mrazničky, uzatvárateľná taška s držadlom a s hliníkovou izoláciou, boxy možno umývať v umývačke, červená farba
Kód:  BENACC12 Produktové číslo:  SEP109R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeNomad SEP109R Predaj skončil

BeNomad SEP109R

Súprava 2 boxov na jedlo s termotaškou vám zabezpečí pohodlné prenášanie jedla. Termotaška zabezpečí, aby jedlo zostalo teplé či naopak chráni potraviny pred vysokými teplotami. Obidva boxy sú hermeticky uzatvárateľné. Boxy je možné používať v mikrovlnnej rúre, mrazničke a umývačke riadu. Taška je vyrobená z nylónu a je vystužená hliníkovou izoláciou a dobre drží tvar. Je uzatvárateľná na zips a má držadlo, aby sa dobre nosila. Taška je ideálna na cestovanie a pešiu turistiku.

Kľúčové vlastnosti

  • misky 1,3 l a 0,6 l
  • termotaška
  • použitie v mikrovlnnej rúre či mrazničke
  • hliníková izolácia tašky
  • držadlo na ľahké nosenie
  • farba červená

Rozmery:
14 × 20 × 15 cm

Poznámka:
» Všetky obedáre a termosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad SEP109R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeNomad SEP109R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeNomad SEP109R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeNomad SEP109R.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií