AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BenQ TH681

Zobraziť katalóg
BenQ TH681
5 5 hodnotení
Projektor DLP, 3D Full HD 1080p (1920x1080), max UXGA (1600x1200), 3000 ANSI lm, kontrast 10000:1, 1.3x zoom, HDMI, repro 10W, Triple Flash, SmartEco
Kód:  WX409b5 Produktové číslo:  9H.JC377.13E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ TH681

DLP Projektor BenQ TH681 ponúkne natívne rozlíšenie FullHD 1080p s podporou Blu-ray 3D . Jas 3000 ANSI lumenov v kombinácii s kontrastom 10 000:1 prináša perfektné podanie farieb v prezentáciách na celej projekčnej ploche. Disponuje technológiou Triple Flash pre ďalšie zdokonalenie projekcie, je energeticky úsporný a ekologický vďaka režimu SmartEco a v neposlednom rade poskytuje bezproblémovú údržbu.


Výnimočná ostrosť a realistické farby niekoľko rokov

Spoločnosť BenQ, svetová jednotka v oblasti DLP® projektorov, vám ponúka bezchybnú kvalitu obrazu, ktorú si budete môcť vychutnávať dlhé roky. Projektory BenQ pýšiace sa radom ocenení využívajú technológiu Digital Light Processing od spoločnosti Texas Instruments® , patentovanú technológiu BrilliantColorTM a prevedenie bez filtrov s takmer uzavretou konštrukciou, ktorá zabezpečuje:

  • Výnimočnú kvalitu obrazu
  • Vysokú ostrosť s vynikajúcou čitateľnosťou
  • Žiarivé, verné farby



Špičkové rozlíšenie Full HD 1080p ponúka skvelú čitateľnosť a úžasné farby

S projektorom BenQ TH681 nebudú obchodné prezentácie nikdy vyzerať rovnako! TH681 podporuje veľké množstvo formátov videa, vrátane 480p, 576p, 720p, 1080i a 1080p a prináša vám flexibilitu pri prezentáciách v najnovších formátoch videa v kvalite Full HD . BenQ TH681 stanovuje nové štandardy v oblasti video prezentácií, ktoré poskytujú 5x viac detailov ako bežné 480p projektory.


Triple Flash

Technológia Triple Flash je integrovaná do nového čipu DLP a touto novou funkciou sú vybavené všetky nové domáce video projektory BenQ. Vylepšuje vnímanie 3D obrazu filmov, pretože 3D filmy sú teraz distribuované rýchlosťou 48 snímok za sekundu: 24 snímok pre pravé oko a 24 snímok pre ľavé oko. Pre ďalšie zdokonalenie projekcie je snímacia rýchlosť strojnásobená zo 48 Hz na 144 Hz (48x3) a preto dostala táto technológia vylepšujúce vnímanie 3D obrazu názov Triple Flash .



Podpora Blu-ray Full HD 3D

BenQ TH681 disponuje najnovšou DLP technológiou na podporu 3D funkcie , čo vám pripraví pohlcujúce zážitky zo sledovania s jednoduchou prípravou 3D okuliarov a 3D obsahu z vášho Blu-ray prehrávača.



Energeticky úsporný, ekologicky šetrný

Technológia SmartEco od spoločnosti BenQ, prinášajúca nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy zdokonalila všetko, čo sa očakáva od DLP projektora. Vďaka tejto špeciálnej inovácii môžete ušetriť až 70% spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz.



Veľký 1,3 x zoom

TH681 je vybavený veľkým 1,3 x zoomom, ktorý umožňuje nastavenie projekčnej vzdialenosti vo veľkom rozsahu a rozširuje možnosti umiestnenia projektora, aby ste nemuseli vykonávať v miestnosti žiadne úpravy.



Režim SmartEco

Režim SmartEco inteligentne nastavuje výkon lampy pre maximalizáciu úspory energie poskytovaním najlepšieho kontrastu a jasu pri použití iba takého množstva svetla, aké je potrebné.


Automatické vypnutie

Automatické vypnutie po tom, čo je projektor viac ako 30 minút zapnutý, bez toho by bol na vstupe nejaký signál, zabraňuje zbytočnému plytvaniu energiou a predlžuje životnosť projekčnej lampy.


Spotreba v pohotovostnom režime 0,5 W

Pri nečinnosti odoberá TH681 minimálne množstvo energie 0,5 W (V pohotovostnom režime), čím dosahuje toho, čo bolo pre staršie modely projektorov veľkou výzvou. Tento technologický pokrok v úspore energie pomáha predĺžiť životnosť lampy projektora a znížiť náklady na elektrickú energiu.

Označenie ecoFACTS dokazuje, ako sú produkty BenQ ekologické !

Spoločnosť BenQ nechce len pasívne plniť normy pre ekologické produkty, ale chce tiež aktívne vyvíjať produkty šetrné k životnému prostrediu !

ecoFACTS prehlasuje, že BenQ vyvíja maximálne úsilie v oblastiach náhrady nebezpečných látok, voľby materiálu, dizajnu obalov, energeticky úsporného dizajnu a iných aspektov svojich produktov.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
114,3 cm (45 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu
114,3 cm (45 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Životnosť
3 921,57 h (163,4 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
6 372,55 h (265,52 d) Hotovo!
Hlučnosť
33 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
270 W Hotovo!

Rozmery

Šírka
31,18 cm Hotovo!
Výška
10,47 cm Hotovo!
Hĺbka
24,41 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem projektor BenQ TH681 (z účtu [email protected]) Dnes jsem byl ale šokován, když v popisu na vašem e shopu má USB A port, ale ten co jsem rozbalil z krabice ho nemá. Nutně ho potřebuji pro přehrávání obsahu z USB paměti. Zejména se mi jedná o fotky, případně filmy a prezentace. Co s tím půjde dělat? Jedná se pouze o můj kus, nebo všechny, které máte podléhaj tomuto klamavému popisu? Prosím o návrh řešení. Děkuji

Má tento projektor horizontální lichoběžnikovou korekci? tzn. kolik stupňů ho můžu dát doleva nebo doprava od středu obrazu?

Dobrý den. Rád bych zakoupil některý z projektorů Benq. Hrozně složitě se mě hledá, které pokud možno levnější typy mají automatickou korekci lichoběžníkového obrazu. Budu vděčný, pokud mě pomůžete radou. Děkuji, Jiří Vaněk

Diskusia a poradňa k BenQ TH681
Príslušenstvo pre BenQ TH681 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ TH681. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH681. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH681. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ TH681.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií