Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Beoplay E4 Black

Zobraziť katalóg
Beoplay E4 Black
Slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia otvorená, aktívne potlačenie hluku (ANC), frekvenčný rozsah 20Hz–16000Hz, menič 10,8mm, kábel 1.3m, 3.5mm Jack
Kód:  BEO010m Produktové číslo:  1644526 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beoplay E4 Black

Beoplay E4 sú prémiová slúchadlá s hybridným aktívnym rušením šumu a režimom Transparency. Navrhnuté spolu s uznávanou spoločnosťou Bang & Olufsen, aby slúchadlá dosahovali čo najvyššiu možnú kvality zvuku. Slúchadlá ponúkajú kvalitné spracovanie a sú vyrobené s ohľadom pre nerušené a pohodlné nosenie. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beoplay E4 Black

  • Nízka hmotnosť a pohodlné nosenie
  • Integrovaný mikrofón
  • Vysoká kvalita zvuku slúchadiel
  • Veľmi kvalitné spracovanie slúchadiel Beoplay E4 Black
  • Transparency režim
  • Aktívne rušenie hluku

Aktívne rušenie hluku s režimom Transparency

S tebou, nech ste kdekoľvek – pre hudbu, ticho, pohodlie a pokoj. Vďaka hybridnému aktívnemu rušeniu hluku novej generácie sa môžete ponoriť do zvuku Bang & Olufsen a vypnúť hlučný svet okolo vás. So slúchadlami Beoplay E4 môžete odstrániť hluk v pozadí, hovoriť po telefóne alebo jednoducho zažiť silu ticha kde a kedy budete potrebovať. S jedným rýchlym gestom zapnete režim Transparency, ktorý vypne hudbu a umožní vám naladiť sa do svojho okolia. Použitím rovnakého gestá zapnete aktívne rušenie hluku a spustíte hudbu tam, kde ste prestali. Nabíjacia batéria dokáže zabezpečiť až 20 hodín nepretržitého prehrávania hudby so zapnutou funkciou aktívneho rušenia hluku. Ak sa vám batéria vybije, neznamená to, že prestane hrať hudba. Počúvanie si budete môcť aj naďalej užívať, avšak bez funkcie rušenia hluku. 

Neobyčajne pohodlné a solídne spracovanie

Vyrobené z ľahkého kovu pre elegantný dizajn, ktorý je odolný proti poškriabaniu a niečo vydrží. Ovládanie slúchadiel a zariadenia pre aktívne rušenie hluku sú s elegantným hliníkovým povrchom a gumovou povrchovou úpravou navrhnuté tak, aby sa docielila čo najlepšia výdrž.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beoplay E4 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beoplay E4 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beoplay E4 - Fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií