Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beoplay E8 2.0 Limestone

Zobraziť katalóg
Beoplay E8 2.0 Limestone
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 107dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 5,7mm, výdrž batérie až 4 h
Kód:  BEO010r3 Produktové číslo:  1646102 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beoplay E8 2.0 Limestone

Všetci hudobní priaznivci sa určite zhodnú, že čo sa slúchadiel týka, nerozhoduje len hudobný prejav, ale tiež dobrý pocit pri nosení. Súčasťou týchto slúchadiel je aj integrovaný mikrofón. Pri porovnaní s podobnými modelmi slúchadiel sú osadené technológiou pre bezdrôtový prenos, čo vám zaistí to najvyššie pohodlie. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20000 Hz sa môžete spoľahnúť, že každý tón budete počuť v tej najlepšej kvalite.

  • Váha slúchadiel 13 g
  • Pútavá Béžová farba

Beoplay E8 2.0 Limestone disponujú šikovným mikrofónom

Nielen herní nadšenci určite ocenia solídny mikrofón. Mikrofón slúchadiel Bang & Olufsen garantuje nerušenú virtuálnu komunikáciu s kýmkoľvek a kdekoľvek na WhatsAppe.

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
12 h Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie (puzdro)
12 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beoplay E8 2.0 Limestone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beoplay E8 2.0 Limestone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beoplay E8 2.0 Limestone.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií