Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

BeoPlay H6 2nd Generation Natural

Zobraziť katalóg
BeoPlay H6 2nd Generation Natural
Slúchadlá kožená, 40mm dynamické meniče, frekvencia 20Hz-22kHz, impedancia 30Ohm, citlivosť 97dB, 3.5mm jack, 230g
Kód:  BEO014e Produktové číslo:  1642946 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H6 2nd Generation Natural Predaj skončil

BeoPlay H6 2nd Generation Natural

vypnuté
Pověstný zvuk firmy Bang & Olufsen

Povestný zvuk firmy Bang & Olufsen

Druhá generácia preslávených slúchadiel BeoPlay H6 ponúka nepatrné dizajnové zmeny a oveľa lepší zvuk. Perfektne vyvážená úroveň basov aj výšok je doplnená o jasné stredy.

O reprodukciu zvuku štúdiovej kvality sa starajú 40mm reproduktory s neodymovými magnetmi, ktoré sú navyše naklonené tak, aby mierili presne na vaše ucho a podali najlepší možný basový prednes.


Na materiáli záleží!

Zvolené materiály kombinujú honosný dizajn s komfortom.

vypnuté
Na materiálu záleží!

Jemnosť jahňacie kože obklopujúca mušle si okamžite zamilujete. V kombinácii s pamäťovou penou poskytujú maximálny komfort aj pri dlhšom nosení.

vypnuté
Na materiálu záleží!

Vonkajšia časť hlavového mosta z kravskej kože tej najvyššej kvality dodáva slúchadlám netradičný vzhled. Vnútorná časť je zhotovená z jemnej textílie, vyplnené mäkkým čalúnením.

vypnuté
Na materiálu záleží!

Kostra slúchadiel je vyrobená z ľahkého a pevného hliníka, ktorý navyše pôsobí veľmi luxusne.

Zvoľte si svoju stranu

Flexibilné jednokáblové vedenie umožňuje pripojenie vstupného audiokábla do ľubovoľnej mušle. Ľavá alebo pravá, rozhodnutie je na vás. Zároveň, ak pripojíte kábel zo svojho prehrávača do mušle prvý, konektorom z mušle druhé tento signál môže ďalej vychádzať a vy sa tak môžete podeliť so svojimi priateľmi o hudbu, ktorú momentálne počúvate. Dodávaný je 1,2m kábel s tenkým modulom ovládania a zabudovaným mikrofónom.

Konštrukcia, ktorá sa prispôsobí

Otočné, naklopiteľný a nastaviteľné mušle sú projektované pre maximálnu univerzálnosť, skladnosť a pohodlie poslucháčov. Slúchadlá vďaka nim môžu dokonale priľnúť k hlave akéhokoľvek tvaru a vám sa tak dostane najvyššej možnej kvality reprodukcie aj pasívneho tlmenia okolitého hluku.

vypnuté
Konstrukce, která se přizpůsobí
vypnuté
Nízká hmotnost

nízka hmotnosť

Vďaka hmotnosti len 230 gramov nasadená slúchadlá už po pár minútach prestanete vnímať a budete prirodzene počúvať dlhé hodiny.

BeoPlay

Dynamická značka B & O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90 rokov fungujúce dánskej značky luxusné audiovizuálne elektroniky Bang & Olufsen. Zameraná je na digitálne technológie a dobre si tak rozumejú s chytrými telefónmi, tablety a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú naozaj excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je divu, že má B & O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay H6 2nd Generation Natural Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H6 2nd Generation Natural. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H6 2. Generation Natürliche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H6 (2. generáció) bézs színben.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií