Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

BeoPlay H9i Limestone

Zobraziť katalóg
BeoPlay H9i Limestone
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, impedancia 24Ohm, frekvenčný rozsah: 20Hz–22kHz, citlivosť 95dB/MW, výdrž batérie až 18 hodín
Kód:  BEO015f6 Produktové číslo:  1645047 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H9i Limestone

Využite našu skvelú ponuku na prémiové slúchadlá s aktívnym tlmením hluku BeoPlay H9i Limestone, ktoré ponúknu bezdrôtovú slobodu bez zvukových kompromisov. Prinášajú povestný zvuk dánskeho výrobcu audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen, luxusné materiály a nízku hmotnosť. Podľa slov spoločnosti tento model stelesňuje všetky prednosti značky B & O PLAY. S hmotnosťou 285 gramov patria BeoPlay H9i k ľahkým slúchadlám s aktívnym tlmením hluku na trhu. Pohodlné sú aj pri dlhom počúvaní, takže si zvukový zážitok vychutnáte dosýta. Zásluhou dotykového rozhrania budete mať pod kontrolou všetky funkcie. Všetko sa ovláda ľahkým dotykom na intuitívnom dotykovom paneli na pravom slúchadle. Potešiteľnou správou je, že panel funguje aj keď máte nasadené rukavice. Jednoduchými gestami zapnite alebo vypnite hudbu, aktivujte tlmenie okolitého hluku, prijímajte hovory, meňte skladby, upravujte hlasitosť a ešte oveľa viac.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom BeoPlay H9i Limestone

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Na jedno nabitie vydržia až 18 hodín
  • Veľmi ľahké – hmotnosť 285 g umožňuje pohodlné počúvanie veľa hodín
  • Kvalitné spracovanie a poctivé materiály (jahňacia a hovädzia koža a hliník)
  • Čistý zvuk s aktívnym tlmením hluku
  • 2 špeciálne mikrofóny, umiestnené v optimálnom uhle pre kvalitné hovory
  • Dotykový ovládací panel z hliníka ponúkne jednoduché ovládanie hudby

Moderná bezdrôtová technológia Bluetooth

Zvuk je veľmi čistý a nie je zasiahnutý žiadnymi syntetickými úpravami, nemusíte sa teda obávať ani prepálených basov. Je vždy jasný a objavíte v ňom aj jemné detaily, ktoré vám predtým unikali. Hudbu si aj napriek zapnutej funkcii aktívneho tlmenia hluku a zapnutým Bluetooth užijete až 18 hodín na jedno nabitie. To stačí na väčšinu diaľkových letov, keď vám batéria ale predsa len dôjde, pripojte kábel. Materiály a prvotriedne spracovanie slúchadiel H9i Limestone urobia dojem už pri prvom zoznámení. Prírodná pamäťová pena jemne spočíva na ušiach a je odetá do starostlivo vybranej jahňacej a hovädzej kože. Skvele ju dopĺňa opatrne leštený a eloxovaný hliník. Skrátka na tieto najpokročilejšie slúchadlá sú dizajnéri hrdí a určite to nebude inak ani vo vašom prípade.

Obsah balenia

  • Slúchadlá Beoplay H9i
  • 1,2 m audio kábel s 3,5 mm konektorom
  • Kábel USB-A až USB-C 1,25 m
  • Lietadlový adaptér
  • Prenosné puzdro
  • Rýchly návod

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay H9i Limestone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H9i Limestone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H9i mészkő.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií