PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEPER 40914-V

Zobraziť katalóg
BEPER 40914-V
Elektrická zubná kefka – PlayFresh, vodoodolné plastové telo, štetiny Du Pont, podstavec s otočnými hodinami s farebným pieskom, batérie: 2x1.5VAA (nie sú súčasťou)
Kód:  BEPER413 Produktové číslo:  40914-V

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40914-V

Hľadáte pre svoje dieťa elektrickú zubnú kefku? Vyberte si zubnú kefku BEPER. Táto zubná kefka sa môže pochváliť ako kvalitným spracovaním, tak aj vzhľadom výrobku. Deti určite zaujme hneď na prvý pohľad svojou farebnosťou. Stojanček má na sebe pripevnené presýpacie hodiny, takže deti budú aj bez dohľadu dospelých vždy vedieť, ako dlho si majú čistiť svoje zúbky. Plastové telo je úplne vodoodolné, a ani pri menej šetrnom zaobchádzaní nehrozí žiadne nebezpečenstvo poškodenia výrobku. Kefka funguje na batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Doprajte deťom pohodlné a dôkladné čistenie ich prvých zúbkov. 

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky BEPER 40914-V zelenej farby

  • Elektrická zubná kefka BEPER pre deti
  • Kvalitné spracovanie a pekný dizajn
  • Presýpacie hodiny s farebným pieskom
  • Funguje na 2 batérie AA
  • Plastové telo je vodoodolné
  • Štetiny Du Pont
  • Zelenej farby
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Časovač Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEPER 40914-V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beper 40914-V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEPER 40914-V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEPER 40914-V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEPER 40914-V.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií