AD homeoffice Aplikace

BEPER 40940-F

Zobraziť katalóg
BEPER 40940-F
5 1 hodnotení
Masážny prístroj – galvanická žehlička na tvár, podpora boja s vráskami, vyhladzovač očných vrások a aplikátor očného krému, malý a skladný, príjemný ergonomický dizajn, iontoforézna a vibračná masáž, masáž uvoľňuje stres a zrýchľuje krvný obeh, regeneruje pokožku, má vyhladzujúce účinky, efekt možno posilniť použitím kvalitného kozmetického prípravku, účinný pri znižovaní vrások, uľahčuje vstrebávanie vitamínov a živín pre starostlivosť o pleť, napájanie: 1AAA batéria (nie je súčasťou balenia)
Kód:  BEPER904 Produktové číslo:  40940-F

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40940-F

Zbavte sa vrások jednoducho, rýchlo a v pohodlí domova! Masážny prístroj BEPER galvanická žehlička pomáha bojovať proti vráskam, regeneruje a vyhladzuje pokožku. Prístroj s ergonomickou rukoväťou je vhodný aj na aplikáciu očného krému a napomáha lepšiemu vstrebávaniu živín a vitamínov. Prístup využíva proces iontoforézy, vďaka ktorej sa ióny dostávajú do tkanív a zvyšuje sa účinok aplikácie. Vibrácie uvoľňujú pokožku a svaly okolo očí, dochádza k zrýchleniu krvného obehu a uvoľneniu napätia a stresu.

Kľúčové vlastnosti masážneho strojčeka BEPER 40940-F

  • Masážny strojček BEPER galvanická žehlička proti vráskam
  • Regeneruje a vyhladzuje pokožku
  • Pomáha bojovať s vráskami
  • Iontoforézne a vibračné masáže uvoľňujú napätie a stres a zlepšujú krvný obeh
  • Prevádzka na batériu
  • Ergonomická rukoväť masážneho strojčeka BEPER 40940-F
  • Fialová farba

Rozmery:
8,6 × 2,7 × 15,2 cm

Hmotnosť:
300 g

Batérie:
1 × AAA (nie je súčasťou)

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEPER 40940-F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beper 40940-F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEPER 40940-F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEPER 40940-F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEPER 40.940-F.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií