BerlingerHaus Grilovacia doska 36 cm Granit Diamond Line

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Grilovacia doska 36 cm Granit Diamond Line
Panvica – vysokoodolný tlakovo liaty hliník, 3-vrstvový nepriľnavý mramorový povrch pre varenie s minimom tuku, rozmery 36×22.5cm, odoberateľné silikónové rukoväte, TURBO indukčné dno ušetrí až 35% energie, možno použiť v rúre do teploty 220°C, vhodná na všetky druhy sporákov aj na indukciu, vhodná do umývačky riadu
Kód:  BERH135 Produktové číslo:  BH-1376 Stránky výrobcu
BerlingerHaus Grilovacia doska 36 cm Granit Diamond Line Predaj skončil

BerlingerHaus Grilovacia doska 36 cm Granit Diamond Line

Skúste niečo nové a netradičné. Grilovacia doska BerlingerHaus Granit Diamond Line s 3-vrstvovým mramorovým nepriľnavým povrchom bude u vás doma vyzerať naozaj profi. Je vyrobená z tlakovo liateho hliníka, ktorý je vysokoodolný aj voči vyšším teplotám, takže na nej môžete pripravovať aj pečené jedlá. Rukoväť je potiahnutá silikónom, aby ste sa nespálili pri prenášaní panvice. Turbo indukčné dno efektívne a rovnomerne rozvádza teplo s nižšou spotrebou energie. 

Hlavné prednosti

  • Grilovacia doska z tlakovo liateho hliníka
  • 3-vrstvový mramorový nepriľnavý povrch
  • Turbo indukčné dno ušetrí 35 % energie
  • Odoberateľné rukoväte potiahnuté silikónom
  • Vhodné pre všetky rúry do teploty 220 °C a do umývačky riadu

Zdravé grilovanie a pečenie

Zdravý životný štýl je in a môže aj z vás urobiť okúzľujúceho hostiteľa. Keďže pri varení na grilovacej doske potrebujete minimálne množstvo oleja, vaše jedlá budú zdravšie a chutnejšie. Každý gurmán zaplesá, keď hotové jedlo donesiete na stôl priamo na horúcej grilovacej doske. Nielenže sa po grilovanom alebo pečenom mäse či zelenine len tak zapráši, ale neostane ani kvapka šťavy a vaši hostia sa budú len oblizovať. Použité materiály sú vhodné na umývanie umývačke riadu. 

Špecifikácia:

Rozmery:
36 × 22,5 cm

Materiál:
Tlakovo liaty hliník, silikón

Farba:
Čierny mramor, oranžový silikón

Parametre a špecifikácia

Typ
Grilovacia Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky panvice
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Grilovacia doska 36 cm Granit Diamond Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Grilovací deska 36cm Granit Diamond Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne 36 cm Granit Diamond Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne 36 cm Granit Diamond Line. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus Granit Diamond Line - 36 cm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií