PET AlzaBoxy Q1

BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap
– grilovacia, rozmer 26×26cm, vnútorný nepriľnavý mramorovaný povrch, vonkajší povrch lakovaný, telo panvice z liateho hliníka, odnímateľná rukoväť , vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, vhodná na zapekanie v rúre až do 220°C, možno umývať v umývačke, ECOfriendly, neobsahuje PFOA, olovo ani kadmium
Kód:  BERH070 Produktové číslo:  BH-1008 Stránky výrobcu
BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap Predaj skončil

BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap

Grilovaciu panvicu BerlingerHaus Quick Snap Line s 3-vrstvovým mramorovým nelepivým povrchom využijú domáci aj profesionálni kuchári. Panvica je vyrobená z tlakovo liateho hliníka, ktorý je vysoko odolný aj voči vyšším teplotám, a tak môžete v panvici pripraviť aj pečené pokrmy. Nové turbo indukčné dno efektívne a rovnomerne rozvádza teplo s nižšou spotrebou energie. 

Hlavné prednosti

  • Grilovacia panvica z tlakovo liateho hliníka
  • 3-vrstvový mramorový nelepivý povrch
  • Turbo indukčné dno šetrí 35 % energie
  • Odnímateľná rukoväť
  • Neobsahuje PFOA, olovo a kadmium, ECO FRIENDLY
  • Vhodné pre všetky do rúry do 220 °C a do umývačky

Zdravé varenie

Dnes narastá trend zdravého varenia a stravovania, buďte aj vy trendy. Pri varení v grilovacej panvici potrebujete minimálne množstvo oleja, vďaka tomu docielite zdravšie pokrmy. Vďaka drážkam na panvici zostáva jedlo chutnejšie a vzniknuté prúžky na mäse dodajú pocit, že ste grilovali vonku. Podstatné je aj to, že panvica neobsahuje zdravotne škodlivé látky a je ECO FRIENDLY. Aj to sú dôvody, prečo vám bude lepšie chutiť uvarený obed alebo večera. Zostávajúci olej alebo šťavu môžete pohodlne vyliať bočnými tvarovanými priehlbinami. Všetky materiály sú vhodné na umývanie v umývačke a vy sa nemusíte obávať ničenia panvice. Na praktickejšie skladovanie môžete ľahko odňať rukoväť a lepšie tak využiť priestor na riad.

Špecifikácia:

Rozmery:
26 × 26 × 4,5 cm

Materiál:
tlakovo liaty hliník

Farba rukoväte:
čierno-červená

Parametre a špecifikácia

Typ
Grilovacia Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Grilovacia panvica 26 cm Quick Snap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Grilovací Pánev 26cm Quick Snap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus 26cm Quick Snap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus 26cm Quick Snap. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií