Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BerlingerHaus Panvica 26 cm Gray Stone Touch Line

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Panvica 26 cm Gray Stone Touch Line
5 2 hodnotení
– priemer 26cm, vnútorný 3-vrstvový nepriľnavý mramorovaný povrch STONE-TOUCH MARBLE, vonkajší nepriľnavý mramorovaný povrch, telo panvice z vysoko odolného kovaného hliníka, nerezová rukoväť potiahnutá žiaruvzdorným silikónom, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, vhodná na zapekanie v rúre až do 220°C, možno umývať v umývačke, TURBO indukčné dno s výbornou tepelnou vodivosťou, ECOfriendly, neobsahuje PFOA, olovo ani kadmium
Kód:  BERH082 Produktové číslo:  BH-1147 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BerlingerHaus Panvica 26 cm Gray Stone Touch Line Predaj skončil

BerlingerHaus Panvica 26 cm Gray Stone Touch Line

Chcete mať istotu skvele pripraveného jedla? Kúpte si BerlingerHaus Gray Stone Touch Line panvicu pre začínajúcich i skúsených kuchárov. Panvica je vyrobená z vysoko odolného kovaného hliníka. Vďaka 3-vrstvému nepriľnavému povrchu sa vám žiadne jedlo nepripáli. Nové indukčné dno ušetrí až 35 % energie a umožňuje rovnomerné prepečenie mäsa, mäsových zmesí a iných špecialít. Jedlo si zachováva svoju prirodzenú chuť a šťavnatosť. Oceníte ergonomickú rukoväť s otvorom na zavesenie, ktorá je potiahnutá žiaruvzdorným silikónom, panvicu je teda možné použiť aj do rúry do 220 °C. Výhodou je možnosť použitia panvice pre všetky typy sporákov – elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Panvicu ľahko umyjete v umývačke riadu. Súčasťou balenia je chránič povrchu pre šetrné skladovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko odolný kovaný hliník + antikorová rukoväť
  • 3-vrstvový nepriľnavý mramorový povrch
  • Nové indukčné dno – ušetrí až 35 % energie
  • Rovnomerne rozvádza teplo
  • Ergonomická rukoväť je potiahnutá žiaruvzdorným silikónom – panvica je vhodná aj do rúry do 220 °C
  • Vhodná pre všetky typy sporákov – elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné
  • Možnosť umývania v umývačke riadu
  • Chránič povrchu pre šetrné skladovanie je súčasťou balenia
  • Neobsahuje PFOA/Olovo/Kadmium
  • ECOFRIENDLY

Rozmery: 26 × 4,8 cm

Farba: sivá – Gray Stone Touch

Vhodná do rúry

Vďaka rukoväti, ktorá je potiahnutá žiaruvzdorným silikónom, môžete svoje pokrmy pohodlne dopiecť v rúre, a to do 220 °C. Rukoväť je ergonomická, bude sa vám teda pohodlne držať v ruke. 

Chránič povrchu

Panvica je vyrobená z kovaného hliníka s veľmi vysokou tepelnou vodivosťou. Chránič povrchu, ktorý je dodávaný zdarma, umožňuje bezpečné uloženie panvíc. Pri skladovaní môžu byť umiestnené jedna na druhej bez poškriabania povrchu. Chrániče povrchu môžete využiť aj pri servírovaní. Dajú sa použiť ako podložky, vďaka čomu sa vyhnete prepáleným značkám na stole.

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!
Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Panvica 26 cm Gray Stone Touch Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev 26cm Gray Stone Touch Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Berlinger Haus 26 cm Gray Stone Touch Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Berlinger Haus 26 cm Gray Stone Touch Line. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus 26cm Gray Stone Touch Line szürke.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií