AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEURER 605.575

Zobraziť katalóg
BEURER 605.575
Nadstavec 2ks, jemný kefka, pre FC 95
Kód:  BEU115h Produktové číslo:  BEU-605.575

BEURER 605.575

V každom veku potrebuje žena inú starostlivosť a rovnako tak sa postupom času mení potreby jej pokožky. S používaním kozmetických prípravkov začíname už v ranom detstve, kedy každé bábätko má svoju špeciálnu kozmetiku vo forme prísady do kúpeľa, telového oleja alebo mlieka a v zime aj ochranného krému na tvár. Pokožka tváre je zaťažovaná nepriaznivými vplyvmi a starne skôr než na iných častiach tela. Dnešné moderné ženy sú aktívne do vysokého veku a chcú vyzerať stále dobre. Aby si svoju krásu a svieži vzhled zachovali čo najdlhšie, je dobré si osvojiť niektoré návyky. Pre tých, ktoré si na svoj vzhled rozhodne potrpí je pripravený produkt od spoločnosti Beurer, s ktorým bude starostlivosť o pleť vyložene potešením.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre hĺbkové čistenie
  • Kompatibilný s prístrojom FC 95
  • Jednoduché a efektívne používanie
  • Súčasťou balenia sú hneď dva kusy

Jednoduchá regenerácia pokožky

Máte opotrebovanú kožu na tvári? Zbavte sa jej raz pre vždy. Disponujete ak prístrojom FC 95, máme pre vás pripravené náhradné štetca, ktoré vám napomôžu k regenerácii a odstránenie starej kože. Sú určené pre hĺbkové čistenie, ktoré navyše zvládnete ľahko a rýchlo. Použitie je úplne jednoduché a navyše efektívne. Pre dokonalý efekt ho stačí použitie len raz týždenne. Napomôže vám oživiť a zregenerovať vašu pokožku, čo vedie k zdravšiemu a šťastnejšiemu vzhledu, ktorý je pre ženu tak dôležitý. V balení nájdete hneď dva kusy týchto úžasných náhradných kefiek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer 605.575. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER 605575. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER 605575.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií