AlzaBoxy Q1 Protiplnění

Beurer BC 40

Zobraziť katalóg
Beurer BC 40
5 2 hodnotení
Tlakomer – na zápästie 12.5–21.5cm, inflačná technológia, WHO klasifikácia, detekcia arytmie, 60 pamätí, počítanie priemerov
Kód:  BEU0051j Produktové číslo:  BEU-BC40 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer BC 40

Chcete vniesť do svojho každodenného života zdravie a pohodu? Vyskúšajte tlakomer značky Beurer a získajte prehľad o fungovaní vášho organizmu. Ide o moderný pulzomer na zápästie, ktorý umožňuje plne automatické, rýchle a pohodlné meranie. Hravo vám spočíta priemer všetkých uložených nameraných hodnôt. Keďže dokáže detegovať arytmiu, varuje vás v prípade možnej poruchy srdcového rytmu.

Kľúčové vlastnosti

  • 60 pamäťových miest
  • Detekcia arytmie
  • Plne automatické, rýchle a pohodové meranie
  • Kontrolka stavu nabitia batérie
  • Signalizácia prevádzkových chýb
  • Automatické vypnutie
  • WHO klasifikácia
  • Veľký a prehľadný displej ukazujúci dátum a čas
  • Súčasťou balenia sú aj 2 AAA batérie

Inflačná technológia

Zariadenie dokáže merať tlak už počas nafukovania manžety. Automaticky deteguje, do akej miery je potrebné manžetu nafúknuť. Vďaka tomu je samotné meranie príjemnejšie, pretože tlak na pažu je automaticky upravovaný. To výrazne skráti aj čas celého procesu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer BC 40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BC 40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BC 40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BC 40.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií