Beurer IPL9000

Zobraziť katalóg
Beurer IPL9000
IPL epilátor SalonPro System s dlhodobým účinkom, pre tvár, ruky, nohy, podpazušie a línie bikín, 15000 svetelných impulzov, pre všetky typy pleti
Kód:  BEU110a Produktové číslo:  BEU-IPL9000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer IPL9000

Špičkový dámsky epilátor Beurer IPL9000 SalonPro System predstavuje revolúciu v bezpečnom, rýchlom a bezbolestnom odstraňovanie chĺpkov pre domáce použitie. Využíva unikátnu technológiu IPL (Intense Pulsed Light) , Založenú na báze svetla. Pravidelné svetelné impulzy efektívne stimulujú vlasový folikul hlboko pod kožou, kým nedôjde k jeho vypadnutiu. Celosvetové klinické používanie po dobu viac ako 15 rokov dokázalo, že je bezpečným a účinným prostriedkom pre dosiahnutie dlhodobého efektu epilácie.

Rýchlu a efektívnu epiláciu zaistí 7 cm 2 veľká XXL plocha, tým sa radí medzi najväčšie na trhu. V jednom okamihu tak spracováva väčšiu oblasť kože a celé ošetrenie veľmi urýchľuje a to potom trvá iba 26 minút pri aplikácii na celé telo. Ďalší čas vám usporí funkcia "Flash-glide". Oproti iným prístrojom, ktoré vyžadujú, aby ste jedno miesto ošetrovali až niekoľko sekúnd, s touto funkciou stačí plynulo pohybovať epilátorom po koži.

Vzhľadom k tomu, že IPL9000 bol navrhnutý s maximálnym ohľadom na vašej bezpečnosť a zdravie, je vhodný pre použitie takmer kdekoľvek na tele vrátane podpazušia, slabín či tváre. V klinických štúdiách bol preukázaný úbytok chĺpkov až o 50% už po púhych 3-4 ošetreniach. Avšak pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča dodržiavať liečebný plán, ktorý nájdete v užívateľskej príručke, ktorá je dodávaná spolu s prístrojom.

Vyššia bezpečnosť zaisťuje snímač 2v1 detekujúca kontakt s pokožkou a následne detekuje aj typ kože. IPL nie je vhodná pre tmavé typy pleti alebo opálenú kožu a môže spôsobiť problémy s pigmentáciou. V prípade, že snímač zistí nevhodný typ pokožky zabráni aplikácii svetla a ešte vás upozorní vizuálne signalizáciou. Samozrejmosťou je tiež UV filter, ktorý blokuje potenciálne škodlivé UV žiarenie.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Dámsky epilátor

Určené pre:
Dlhotrvajúci dokonalú a bezbolestnú epiláciu s profesionálnymi výsledkami

Možnosť použitia:

  • Možno použiť na tvár, ruky, nohy, podpazušie a línie bikín
  • Vhodné pre takmer všetky typy pleti (s výnimkou prirodzene tmavšej farby pleti)
  • Vhodné pre takmer všetky farby chĺpkov (s výnimkou veľmi svetlých alebo bielych chĺpkov)
  • Jednoduché a bezpečné pre domáce použitie pre takmer všetky farby vlasov (s výnimkou veľmi svetlých alebo bielych vlasov)

Vlastnosti:

  • Trvalé odstránenie chĺpkov
  • Svetelná technológia State-of-the-art, ktorá je používaná dermatológmi pre profesionálne depiláciu
  • Klinicky testované a odporúčané lekármi
  • Patentovaný systém
  • Deaktivuje vlasový folikul hlboko pod kožu
  • Bezkonkurenčná bezpečnosť so snímačom typu pleti, ktorý automaticky detekuje všetky vhodné typy pleti
  • Aplikácie zaberie asi len 26 min. na ošetrenie celého tela
  • XXL veľká plocha 7 cm 2

Farba:
Biela a hnedá

Obsah balenia:
Kazeta s výkonom 15 000 svetelných impulzov

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer IPL9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IPL9000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER IPL9000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER IPL9000.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií