Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beurer BEURER LE 70

Zobraziť katalóg
Beurer BEURER LE 70
Odvlhčovač vzduchu - Ideálny na dlhodobé odvlhčovanie, pre miestnosti až 60 m2, nastavenie požadovanej vlhkosti vzduchu (40 - 80 %), časovač, voliteľné jednotky ° C/F
Kód:  BEU042a Produktové číslo:  BEU-LE70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer BEURER LE 70

Beurer LE 70 je výkonný odvlhčovač vzduchu, ktorý je ideálnym riešením na dlhodobé odvlhčovanie aj s možnosťou nepretržitej prevádzky. Vďaka jeho odvlhčovacej kapacite 20 litrov za 24 hodín sa perfektne hodí do miestností s veľkosťou až 60 m2. Jeho atraktívny dizajn ho predurčuje na využitie ako v domácnostiach, tak aj v kanceláriách, kde bude pôsobiť reprezentatívnym dojmom. Ergonomické držadlá a kolieska sľubujú jednoduchú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny na dlhodobé odvlhčovanie
  • Pre miestnosti až 60 m2
  • Možnosť nepretržitej prevádzky
  • Podsvietený displej
  • Dvojstupňové nastavenie
  • Automaticky výkyvný výstup vzduchu
  • Výstražné svetlo
  • Navíjač šnúry

Široké možnosti nastavenia

Samotná inštalácia a obsluha prístroja je teda veľmi jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Podsvietený displej spríjemňuje ovládanie a okrem toho zobrazuje vlhkosť okolitého vzduchu a indikuje priestorovú teplotu. Požadovanú vlhkosť vzduchu môžete nastaviť v rozmedzí 40 - 8%. Nechýba ani praktická funkcia časovača alebo automatického odmrazovania. Vybrať si tiež môžete medzi dvoma jednotkami teploty: ° C a ° F.

Inteligentné funkcie

Veľkou výhodou tohto prístroja je možnosť pripojiť ho na externý odvod skondenzovanej vody. Samozrejmosťou je umývateľný filter. Iste oceníte veľmi tichý chod odvlhčovača, teda nebudete nijako rušení pri ostatných činnostiach. Ukazovateľ hladiny vody vás upozorní na množstvo vody v odnímateľnej nádrži, ktorej kapacita je približne 3,8 litra. V prípade hroziaceho pretečenia nádrže sa prístroj automaticky vypne.

 

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
60 m2 Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
60 m2 Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer BEURER LE 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer Beurer LE 70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer LE 70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer LE 70.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií