Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beurer BG 64

Zobraziť katalóg
Beurer BG 64
5 2 hodnotení
Osobná váha do 150kg, presnosť 100 g, meria hmotnosť, tuk, vodu, svalovinu, kosti, pamäť pre 10 užívateľov, ultra tenká - len 17mm, možnosť pripojenia k PC
Kód:  BEU011k Produktové číslo:  BEU-BG64

Beurer BG 64

Ste výkonnými športovci, ktorí si musia strážiť svoje telesné proporcie, alebo sa bojíte si na váhu stúpnuť? Stále sa upokojujete tým, že váha neváži presne a nejaké to kilo navyše je len jej nepresností?

Skúste sa prestať báť a sledujte vaše výsledky nielen zistením samotnej váhy, ale aj zložením vášho tela. Múdra osobná váha Beuer s moderným dizajnom zobrazí nielen vašej hmotnosť, ale aj telesný tuk, vodu, svalovinu, kosti a AMR (aktívna metabolizmus, čiže množstvo energie, ktorú telo spotrebuje v aktívnom stave za deň). Je navyše super tenká, takže s jej uskladnením nebudete mať problém. Poznáte tie márne pokusy v čítaní hodnôt, keď na ne nevidíte? S týmto LCD displejom vám to pôjde samo. Je totiž odnímateľný a prakticky ho uchytíte magnetom na stenu alebo na stojan. Zobrazené hodnoty vám ukážu 3 cm veľké číslice.

vlastnosti

  • 5 úrovní aktivít
  • Ultra slim, iba 17 mm
  • Rozlíšenie hmotnosti 100 g
  • Pamäť pre 10 užívateľov
  • Softvér pre hodnotenie nameraných hodnôt s pomocou PC
  • Rozmer: 32 × 32 cm

Majte svoju hmotnosť pod kontrolou

Váha pojme v pamäti až 10 používateľov a jej početné funkcie vám dokážu vypočítať vašu ideálnu hmotnosť. Zapína sa veľmi ľahko, a to nášľapom. Keď už váhu nepotrebujete, automaticky sa vypne. Už si nebudete musieť všetko zapisovať do notesu. Vaše namerané hodnoty sa uložia na špeciálny softvér. (Ten je na stiahnutie zadarmo) Potom ich môžete sledovať a porovnávať na vašom notebooku alebo PC. Maximálne zaťaženie je 150 kg. Váhu poháňa lítiová batéria, ktorú nájdete v balení.

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer BG 64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BG 64. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BG 64. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BG 64. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer BG 64.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií