Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beurer BM 77

Zobraziť katalóg
Beurer BM 77
4,7 3 hodnotení
Tlakomer na pažu, dotykové ovládanie, grafické znázornenie tlaku a pamäť, dĺžka manžety 40 cm, pripojenie USB a bluetooth,
Kód:  BEU184 Produktové číslo:  BEU-BM77 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer BM 77

Tlakomer Beurer BM 77 stráži vaše zdravie

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak množstvu zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je tlakomer na pažu od spoločnosti Beurer v elegantnom bielom vyhotovení. Prednosťou tohto prístroja je jednoduchá obsluha vďaka najnovším technológiám.


Tlakomer Beurer BM 77
 

Veľký displej a pamäť pre dvoch používateľov

Pamäť prístroja je rozdelená pre dvoch používateľov a garantuje zaznamenanie 2× 60 meraní, vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Nechýba ani režim hosť. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom displeji. Tlakomer pracuje s využitím štvorice 1,5V AAA alkalických batérií.


Intuitívne ovládanie

Prístroj dokáže vyhodnotiť nevhodný pohyb pri meraní, čo môže mať vplyv na jeho presnosť. Ďalšia ikona upozorňuje na srdcovú arytmiu (nepravidelný pulz). Pri častom zobrazení tejto ikony je odporúčané vyhľadať lekára. Univerzálna manžeta (24 – 40 cm) je ľahko utiahnuteľná a nahradí dve manžety (štandardnú + pre hrubšiu pažu). Určite oceníte možnosť prenosu nameraných hodnôt do inteligentného telefónu, vďaka modernej technológii Bluetooth.

Tlakomer Beurer BM 77
 

Tlakomer Beurer BM 77
 

Hlavné vlastnosti tlakomera Beurer BM 77

  • Tlakomer/pulzomer na pažu
  • WHO klasifikácia/detekcia arytmie
  • XXL LCD displej, bielo podsvietený (94 × 92 mm)
  • Patentovaný indikátor pokoja pre presné meranie aj počas tehotenstva
  • Pamäť pre 2 používateľov (2× 60 hodnôt)
  • Priemerná hodnota všetkých uložených nameraných hodnôt
  • Úložné puzdro súčasťou balenia
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
40 cm Hotovo!
Rozhranie
USB, Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
40 cm Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
USB, Bluetooth Hotovo!
Poznámka:
» Všetky smart tlakomery
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den předpokládám, že je přístroj na baterie a na který typ? ...je někde zjistitelné (manuálu) počet nafouknutí? (vzhledem ke zkušenosti s jiným je to dost zásadní parametr u tlakoměru)

Diskusia a poradňa k Beurer BM 77
Príslušenstvo pre Beurer BM 77 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BM 77. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BM 77. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BM 77.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií