Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beurer FC 40

Zobraziť katalóg
Beurer FC 40
3,3 41 hodnotení
Vákuový čistič pórov – na tvár, na hĺbkové čistenie pórov prostredníctvom vákuovej technológie, viacúčelový, moderný dizajn, účinne odstraňuje nečistoty pokožky a podporuje zdravo vyzerajúcu pleť, displej LCD zobrazuje stav batérie a úroveň intenzity, 5 úrovní intenzity, 3 výmenné nadstavce rôznych veľkostí, vhodné pre všetky typy pleti, režim chodu (sieťový/dobíjacie batérie), nabíjanie: cca 5h, doba chodu: 1.5h, 3W
Kód:  BEUCS115 Produktové číslo:  BEU-FC40

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer FC 40

Sviežo a zdravo vyzerajúca pleť

Čistiaca súprava na tvár Beurer FC 40 využíva vákuovú technológiu na hĺbkové čistenie pórov a odstránenie nečistôt pleti. Pravidelným ošetrením docielite zdravo a mladistvo vyzerajúcu pokožku. Súčasťou balenia sú tri výmenné nadstavce rôznych veľkostí a 10 náhradných filtrov.


Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Beurer FC 40

  • Vákuová technológia na hĺbkové čistenie pórov
  • Vhodné pre všetky typy pleti
  • 5 úrovní intenzity
  • Displej LCD 
  • Napájanie batériou alebo zo siete
  • Doba chodu s jedným dobitím batérie: 1,5 hodiny
  • Doba dobíjania batérie: 5 hodín
  • Moderný dizajn
  • Tri výmenné nadstavce rôznych veľkostí 

Vákuová technológia čistiacej sady Beurer FC 40

Vákuová technológia čistiacej súpravy Beurer FC 40 sa postará o dôkladné vyčistenie pleti, ktorej dodá svieži a mladistvejší vzhľad. Stačí nasadiť jeden z troch nadstavcov a následne ošetriť inkriminované miesta. Vďaka piatim úrovniam intenzity je zabezpečené hĺbkové odstránenie nečistôt z pórov. Čistiacu sadu Beurer FC 40 možno použiť na všetky typy pleti.


Stavový displej LCD 

Na digitálnom displeji LCD sa zobrazuje stav batérie a úroveň nastavenia intenzity čistenia, ktorú môžete regulovať dvomi ovládacími tlačidlami. Napájanie čistiacej súpravy Beurer FC 40 zabezpečuje vstavaná batéria s výdržou 90 minút s jedným nabitím. Prístroj je možné napájať aj zo siete priloženým káblom.


Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
Lítiovo-iónová batéria Hotovo!
Typ
Vákuový čistič Hotovo!
Technológia
Vákuová Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
Lítiovo-iónová batéria Hotovo!

Typ

Typ
Vákuový čistič Hotovo!

Technológia

Technológia
Vákuová Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti Hotovo!

Rozmery

Výška
172 mm Hotovo!
Šírka
46 mm Hotovo!
Hĺbka
42 mm Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, kde zozeniem nahradne filtre,tuna som ich nenasiel. V baleni je 10ks a kazde sa ma vymenit po pouziti. Cize dlho asi tie nahradne filtre nevydrzia. Dakujem.

Dobrý den. Kde se dají koupit náhradní filtry? Dají se koupit u vás? Nebo je to jen na 10 použití a pak mám strojek vyhodit?Děkuji za odpověď.

Ako to mám zapnúť? Zapnem tlačidlom nastavím výkon a nič to nerobí, som maximálne naštvaná nakoľko to má byť vianočný darček a nefunguje...už od vás nič nekúpim...

Diskusia a poradňa k Beurer FC 40
Príslušenstvo pre Beurer FC 40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer FC 40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BEU-FC40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BEU-FC40.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií