AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beurer HC25_BF

Zobraziť katalóg
Beurer HC25_BF
4,9 7 hodnotení
Fén na vlasy – cestovný, s ionizátorom, príkon 1600 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 2 rôznych teplôt, s koncentrátorom, pútko na zavesenie súčasťou, dĺžka prívodného kábla 2 m, ružová farba
Kód:  BEUFV174 Produktové číslo:  4211125600174

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer HC25_BF

Vynikajúci styling bez návštevy salónu? S týmto prianím vám pomôže fén na vlasy BEURER. Uchváti vás svojou jemnou a šetrnou starostlivosťou o vlasy. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením sa môže pochváliť funkciami, ku ktorým patrí ionizácia a studený vzduch. Pri stylingu vlasov vám pomôže výkonný motor s dlhou životnosťou a príkonom 1600 W. Je vybavený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty. Súčasť balenia tvorí koncentrátor. Vďaka dobre vymyslenej konštrukcii vedie stylingový koncentrátor vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak bude možné tvarovanie účesu po jednotlivých častiach bez zasiahnutia zvyšku účesu.

Fén na vlasy Beurer HC25_BF ...
Fén na vlasy Beurer HC25_BF ...

Zásadné vlastnosti fénu na vlasy Beurer HC25_BF

  • Fén na vlasy BEURER vám zaistí efektívne a rýchle sušenie
  • Vykúzli hladké a jemné vlasy vďaka ionizácii
  • Sušič na vlasy má k dispozícii kvalitný motor s príkonom 1600 W
  • Disponuje 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty
  • Na zafixovanie účesu stačí jednoducho prepnúť na prúd studeného vzduchu
  • Medzi pribalené nadstavce patrí koncentrátor
  • Prívodný kábel má dĺžku 2 m
  • Jeho malé rozmery ho robia vhodným na použitie pri cestovaní
  • Súčasťou dodávky je tiež pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa ružová farba

Ióny na dokonalú textúru vlasov

Fén na vlasy BEURER predstavuje kombináciu atraktívneho vzhľadu a funkcií, ktoré sa budú starať o vaše vlasy. Vytvorenie hladkého základu pred natáčaním alebo žehlením vlasov začína práve fénovaním. Sušič vlasov BEURER je základom pre hladké a jemné vlasy pomocou ionizácie. Fén na vlasy s ionizátorom využíva na fungovanie negatívne nabité ióny, ktoré sa starajú o hydratáciu vlasov a zároveň im bránia v krepovatení a vysúšaní. Zaistia tak, že si vlasy zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Ak budete chcieť dosiahnuť dokonalý výsledok pri dokončení účesu, fén má k dispozícii tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy nezaťaží. V balení je okrem samotného fénu na vlasy BEURER a nadstavcov prichystané ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Fén na vlasy Beurer HC25_BF ...

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer HC25_BF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer HC25_BF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer HC25_BF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer HC25_BF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer HC25_BF.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií