Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BEURER HK 54

Zobraziť katalóg
BEURER HK 54
4,4 8 hodnotení
Vyhrievacia deka na ramená a krk, rozmer 56 x 52 cm, priedušná, mäkký povrch, 3 teploty/rýchle nahriatie, automatické vypínanie po 90 min, podsvietený ovládač, elektronická regulácia teploty, prateľná
Kód:  BEU002f Produktové číslo:  BEU-HK54

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEURER HK 54

Elektrická dečka BEURER HK 54 je účinným nástrojom v boji proti bolesti ramien a krku. Je priedušná a má mäkký povrch. Medzi jej ďalšie funkcie patrí napríklad rýchle nahriatie, kedy už po pár okamihoch vydáva maximálne možné teplo, automatické vypnutie po 90 minútach, alebo podsvietený ovládač na jednoduchšie ovládanie. Na výber máte celkom z troch teplotných stupňov, ktoré možno ľahko regulovať. Praktické je tiež možnosť dečku vyprať, čím ju ľahko udržujete v čistote. Veľkosť dečky je 56 x 52 centimetrov.

Parametre a špecifikácia

Typ
Deka Hotovo!
Počet nastavení teploty
3 Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Typ

Typ
Deka Hotovo!

Vlastnosti

Počet nastavení teploty
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
56 cm Hotovo!
Šírka
52 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vyhrievacie deky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEURER HK 54 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer HK 54. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER HK 54. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER HK 54. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEURER HK 54.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií