AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEURER HK limited edition 2018

Zobraziť katalóg
BEURER HK limited edition 2018
5 4 hodnotení
Vyhrievacia deka – nový príjemný priedušný materiál z mikrovlákien, 3 teploty/turbo rýchle nahriatie, ochranný systém BSS, automatické vypnutie po 90min, elektronická kontrola teploty, podsvietený ovládač, odnímateľný kábel, rozmer 33×44cm, umývateľná v práčke pri 30°C, 100W, OEKO TEX štandard, záruka 3 roky, vyrobené v EU
Kód:  BEUVD392 Produktové číslo:  BEU-HKLE18
BEURER HK limited edition 2018 Predaj skončil

BEURER HK limited edition 2018

Zimu nemá nikto rád. Keď ani horúce kachle nestačia, vaše zmrznuté telo poteší Vyhrievacia deka. Prehreje unavené telo, uľaví stuhnutým ramenám po dni pri počítači a všeobecne zaistí pohodlie a pohodu.

BEURER HK limited edition 2018 má príkon 100 W. Túto elektrickú energiu premení na teplúčko, ktorého intenzitu možno nastaviť v 3 úrovniach. Praktickou schopnosťou je automatické vypnutie. Vďaka nemu môžete pokojne zaspať – Vyhrievacia deka si stráži teplotu a nedovolí vyhrievať donekonečna. Vyhrievacia deka BEURER HK limited edition 2018 určite bude vaším nenahraditeľným potešením, keď vám bude chýbať nízkonákladový zdroj tepla.

Akými vlastnosťami vás upúta Vyhrievacia deka BEURER HK limited edition 2018?

  • Prehreje a poteší
  • Automaticky sa vypne, aby ste sa nemuseli báť prehriatia
  • Vyhrievacia deka sa dá prať vo vode

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je k tomu nejaky navod, nemuzu to nikde najit

Diskusia a poradňa k BEURER HK limited edition 2018
Príslušenstvo pre BEURER HK limited edition 2018
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer HK limited edition 2018. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER HK limited edition 2018. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER HK limited edition 2018.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií