Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

BEURER HT 62

Zobraziť katalóg
BEURER HT 62
Kulma na vlasy kónická, priemer 38 mm, materiál keramika a turmalín, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie, počet teplôt 3, čas nahriatia 180 s, dĺžka prívodného kábla 1.86 m, farba čierna
Kód:  BEUKV322 Produktové číslo:  BEU-HT62

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEURER HT 62

Premýšľate o zmene imidžu? Čo takto vlny? Kónická kulma BEURER je ideálnym spoločníkom žien, ktorých snom je mať prirodzené lokne a kučery, kedykoľvek si len spomenú. Táto užitočná kamoška má typicky zúžené telo. Na natočenie vlasov je spočiatku potrebné mať trochu zručnosti a cviku, s jeho pomocou bude nový účes vytvorený v priebehu okamihu. Veľkosť hlavice 38 mm znamená, že náleží k širokým kulmám, ktoré sú vhodné obzvlášť pre dlhé vlasy. Inovatívny povrch hlavy kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky a turmalínu, ktorý je ideálny na úpravu hrubších či krepovitých vlasov. Pri kulmovaní totiž vlasové vlákna efektívne hydratuje, takže sa nepresušia. A zároveň úspešne redukuje nevítanú statickú elektrinu vo vlasoch. Rozhodujúcim faktorom pre vás môže byť aj veľmi krátka chvíľa zahriatia, BEURER HT 62 je len za 180 s pripravená pracovať, preto si stihnete vlasy v rýchlosti upraviť aj pred cestou do práce. Aby bol konečný styling bez chybičky na kráse, navoľte si preferovanú teplotu podľa toho, aký typ vlasov máte a v akej sú kondícii. Kulma na vlny BEURER vám poskytne 3 teploty, ktoré dosiahnu až 200 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, zatiaľčo tuhé vlasy si žiadajú teploty vyššie, inak neudržia tvar.

Významné vlastnosti kulmy na vlasy BEURER HT 62

  • Kónická kulma na vlasy BEURER na vytvorenie prirodzených vĺn
  • Materiál: Keramika a Turmalín
  • Možnosť nastaviť teplotu do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 3
  • Kulma má dobu nahriatia 180 s
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Veľmi jednoduché ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,86 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 38 mm

Do detailu vyšperkovaná kulma na vlasy BEURER HT 62

Vďaka integrovanej funkcii automatického vypnutia už nehrozia obavy, že odídete z bytu a zabudnete na vypnutie kulmy. Vie totiž, že sa má po nejakom čase nečinnosti sama vypnúť. Na váš komfort myslí aj prívodný kábel, má totiž 1,86 m, takže sa nemusíte tlačiť v blízkosti zásuvky. Bez povšimnutia nezostane ani pekný dizajn, ktorý rozveselí aj obyčajnú kúpeľňu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kónická Hotovo!
Materiál
Keramika, Turmalín Hotovo!
Doba nahriatia
180 s Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!

Typ

Typ
Kónická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika, Turmalín Hotovo!
Doba nahriatia
180 s Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,86 m Hotovo!
Priemer
38 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEURER HT 62 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEURER HT 62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER HT 62. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER HT 62.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií