Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Protiplnění

Beurer IH 25/1

Zobraziť katalóg
Beurer IH 25/1
Inhalátor kompresorový, tlak 0.8bar, kapacita> 21ml / min., ústny nadstavec, maska ??pre dospelých, detská maska, vzduchová hadica (extra dlhá), filtre
Kód:  BEU070h Produktové číslo:  BEU-IH25/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer IH 25/1

Výkonný inhalátor IH 25 od firmy Beurer, ktorý je určený najmä pre liečbu horných a dolných dýchacích ciest. Medzi najčastejšie ochorenia, pri ktorých sa inhalátor používa, patria nachladnutia, astma, ochorenia dýchacích ciest atď. Zariadenie pracuje na princípe stlačeného vzduchu, ktorý rozprašuje tekuté látky, čo zvyšuje ich liečebný účinok. Pre atomizáciu tekutých liekov sa využíva vzduchového kompresora o vysokom tlaku až 0,8 baru. Prístroj je možné kompletne dezinfikovať, takže je zaručená jeho úplná čistota. V balení sú obsiahnuté masky pre dospelých, deti a ústny nadstavec, takže tento inhalátor môže používať celá rodina. Prístroj je schopný dodávať rozprášenej tekutiny v množstve väčšom, než 0,21 ml za minútu. Vďaka vysokým dávkam unášania tekutín je možné inhalovať krátku dobu s rovnakým účinkom ako u menej výkonných prístrojov. Užívateľa poteší fakt, že prístroj je dodávaný v slušivom a praktickom puzdre.

kľúčové vlastnosti

  • podarený dizajn
  • Pre liečbu dýchacích ciest
  • Dokonale rozprašuje tekuté látky
  • Vybavený vzduchovým kompresorom (pracovný tlak 0,8 bar)
  • Je možné kompletne dezinfikovať
  • Praktické puzdro je súčasťou

Parametre a špecifikácie:

napájanie:

230 V / 50 Hz

príslušenstvo:

ústne nástavec
Maska pre dospelých
Detská maska
Vzduchová hadica (extra dlhá)
filtre
puzdro

hmotnosť:
1,9 Kg

Rozmery:
165 × 140 × 155 mm

Parametre a špecifikácia

Typ prístroja
Kompresorový Hotovo!

Typ prístroja

Typ prístroja
Kompresorový Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, je vhodny i na hlasivky. V nemocnici mi doporucili koupit si na Vincentku inhalator. Nedoporucili mi vsak konkretni. Mam dlouhodobe potize s hlasivkami uz i po operaci. Dekuji predem za odpoved. Pavlina

Diskusia a poradňa k Beurer IH 25/1
Príslušenstvo pre Beurer IH 25/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IH 25/1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer IH 25/1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer IH 25/1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií