PET AlzaBoxy Q1

Beurer MG 295 čierna

Zobraziť katalóg
Beurer MG 295 čierna
4,0 3 hodnotení
Masážny prístroj , shiatsu masáž, funkcie: nastavenie intenzity a vyhrievanie, – shiatsu, 2 rotačné masáže krku, 4 rotačné masáže chrbta, 2 rýchlosti, voliteľné oblasti masírovania, vyhrievaná sedacia časť
Kód:  BEU084f3 Produktové číslo:  BEU-MG295BLC

Beurer MG 295 čierna

Zamilovali ste si masáže, ale chcete ušetriť peniaze za neustále chodenie k profesionálom? Potom by vás mohol nadchnúť masážny prístroj Beurer MG 295 čierna, ktorý má blahodárne účinky na fyzický a mentálny stav tela. Shiatsu masáž prekrví potrebné oblasti a zbaví vás bolesti či napätia. Dokonale namasíruje zadok, masáž krku a masáž chrbta. Podložka vás dokáže skvele uvoľniť a prehriať telo v mieste dotyku. Masážny prístroj BEURER slúži na použitie do auta.

Zásadné prednosti masážneho prístroja Beurer MG 295 čierna

  • Masáže s týmto prístrojom si zamilujú svaly aj psychika
  • Typ masáže: shiatsu masáž
  • Masážny prístroj Beurer MG 295 čierna slúži na zadok, masáž krku a masáž chrbta
  • Typ masážneho prístroja BEURER: podložka

Ďalšie funkcie masážneho prístroja

Nastavenie intenzity možno upravovať podľa vlastných preferencií.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer MG 295 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer MG 295 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer MG 295 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer MG 295 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer MG 295 fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií