PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beurer MK 500

Zobraziť katalóg
Beurer MK 500
3,7 3 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu – simulátor morského vzduchu, inovačný, celosvetovo patentovaná metóda tvorby morského vzduchu – identického prírodnému, vzduch čistí, mineralizuje, dezinfikuje, ionisuje a zvlhčuje, 70% filtračný výkon, 99% vzduch s nízkym počtom zárodkov vďaka UVC lampy, nebulizácia-rozprašovanie, digitálny displej s časovačom, režim spánku – super tichý s tlmeným ovládacím panelom, 3 zvlhčovacie stupne, čidlo množstvo vody, UVC lampy a výmeny filtra, vhodné na miestností do 50 m2, obsahuje 2 filtre, vodný filter a morskú soľ
Kód:  BEUZV197 Produktové číslo:  MK500

Beurer MK 500

Čistička a zároveň zvlhčovač vzduchu Beurer MK 500 dokáže vytvoriť lepší a zdravší vzduch pre deti a osoby trpiace alergiami a astmou. Tento prístroj je ideálny do miestnosti s rozlohou až 50 m2. Hlavným filtračným prvkom je vodný filter, ktorý dokáže účinne zachytiť prevažnú časť nežiaducich pachov, prachu, peľu a baktérií vrátane zvlhčovania okolitého vzduchu. Okrem filtrovania vzduchu ho zároveň aj mierne zvlhčuje, čím zabezpečuje celkovo príjemnejšie prostredie pre dýchací systém. Zvlhčovací výkon je 33 ml/h a ponúka 3 úrovne výkonu. Čistička vzduchu Beurer MK 500 pridáva do prúdiaceho vzduchu anióny, ktoré pozitívne ovplyvňujú kvalitu vzduchu a následne aj našu psychiku a fyzickú kondíciu.


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Beurer MK 500

  • Čistička Beurer MK 500 vhodná pre miestnosti do 50 m2
  • Hlavným filtračným prvkom je vodný filter
  • Zvlhčovací výkon je 33 ml/h
  • Čistička ponúka 3 úrovne výkonu
  • Čistička vzduchu Beurer MK 500 s patentovanou metódou tvorby morského vzduchu
  • Praktická nádrž na vodu s objemom 6 l
  • Vybavená indikátorom hladiny vody a indikátorom UVC svetla a filtra
  • Automatické vypnutie čističky
  • Ovládanie čističky je jednoduché vďaka prehľadnému LED displeju
  • Intuitívne ovládacie tlačidlá
  • Čistička Beurer MK 500 s nočným režimom

Čistička vzduchu Beurer MK 500 s patentovanou metódou tvorby morského vzduchu 

Na celom svete je známe, že morský vzduch môže byť príjemný a zároveň upokojujúci. A presne preto má čistička vzduchu Beurer MK 500 k dispozícii simuláciu morského vzduchu, ktorá zároveň príjemne zvlhčí vzduch. Morský vzduch čistí dýchacie cesty a pomáha vám lepšie dýchať. Okrem toho mineralizuje, sterilizuje a zvlhčuje vzduch.

Čistička vzduchu Beurer LR 500 so 6-litrovou nádržou

Čistička vzduchu Beurer MK 500 obsahuje praktickú nádrž na vodu s objemom 6 litrov. Prístroj sa veľmi ľahko čistí a obsahuje aj odnímateľné časti. Aby ste mali všetko pod kontrolou, čistička vzduchu Beurer MK 500 je vybavená indikátorom hladiny vody a indikátorom UVC svetla a filtra. Užitočné je aj automatické vypnutie čističky.

Jednoduché ovládanie čističky vzduchu Beurer MK 500

Čistička vzduchu Beurer MK 500 znižuje množstvo baktérií prenášaných vzduchom a zabezpečuje príjemné prostredie. Ovládanie čističky je jednoduché vďaka prehľadnému LED displeju. Intuitívne dotykové tlačidlá vám tiež pomôžu pri nastavovaní. Zvlhčovací výkon je 33 ml/h.

Čistička Beurer MK 500 s nočným režimom

Čistička vzduchu Beurer MK 500 ponúkne aj praktický nočný režim, ktorý zníži redukciu šumu a začne stmievať displej. Počas spánku vás nebude rušiť.

Príslušenstvo čističky vzduchu Beurer MK500: 

  • 2× filter
  • 1× vodný filter
  • 1× 625 g morskej soli (približne na 1 mesiac)

Parametre a špecifikácia

Príkon
24 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
24 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Vodný Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
38,4 cm Hotovo!
Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na tento zvlhčovač, na jakou dobu je příslušenství v balení? Za jak dlouho se musí měnit? Měsíce, rok? Děkuji

Dobry den, obsahuje baleni 1x filtr a 1x sul nebo je nutne dokoupit? dekuji.

Dobry den, viete mi prosim vysvetlit ako je mozne ze standardne sa tento vyrobok predava za cca 400euro a u vas je cena skoro 2,5x vyssia 640euro, kebyze to vieme dopredu tak tu to nekupime, sice uz sme rozhodnuti ze tu nekupime uz ani ceruzku, ale aj tak by ma zaujimala ta vasa marza na tento vyrobok, vdaka

navod v slovencine / cestine by nebol? dakujem

Může se použivat obyčejná mořská sůl nebo musí bit tato speciální ?

Diskusia a poradňa k Beurer MK 500
Príslušenstvo pre Beurer MK 500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEURER MK 500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer MK 500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer MK 500.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií