Beurer TS 26

Zobraziť katalóg
Beurer TS 26
Vyhrievacia deka - na dvojposteľ, 150 x 140cm, 2x60 W, ochranný systém Beurer BSS, 2 ovládače pre 2 užívateľov, 2x3 teploty, možno prať v práčke na 30 °C
Kód:  BEU0051c Produktové číslo:  BEU-TS26

Beurer TS 26

Vyhrievacia deka, ktorá nemyslí len na funkčnosť, ale aj na bezpečnosť užívateľa. Je veľmi príjemná na dotyk, pretože je vyrobená z kvalitného fleecového materiálu. Svojou veľkosťou je vhodná pre dve osoby, kde si každá z nich môže regulovať teplotu zvlášť (2 ovládače). Vďaka vysokému výkonu 2 × 60 W je schopná poskytovať až 3 teplotné stupne. Konkurenčné výrobky výrazne predstihuje ochranným systémom Beurer BSS, ktorý má na starosti elektronickú reguláciu teploty, automatické vypínanie v prípade poškodenia a ochranu proti prehriatiu. Svietiace číslice zaisťujú pohodlné ovládanie aj počas noci.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z fleecového materiálu
  • Možnosť prania v práčke
  • 3 teploty
  • Ochranný systém Beurer BSS
  • Podsvietené číslice

Rozmery:
150 × 140 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer TS 26
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer TS 26. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer TS 26. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer TS 26.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií