AlzaBoxy Q1 Aplikace

Beyerdynamic Custom Street biele

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic Custom Street biele
Slúchadlá – náhlavné, uzavreté, frekvenčný rozsah 20 – 20000Hz, impedancia 38 ohmov, citlivosť 103dB, odpojiteľný kábel, variabilná konštrukcia, 3.5mm jack, kábel 1.3m
Kód:  BEY355a71d Produktové číslo:  BD 706213

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Custom Street biele

Slúchadlá Beyerdynamic Custom Street biele spájajú vynikajúci zvuk s podareným a dostatočne robustným dizajnom. Uzavretá konštrukcia udržuje hudbu vo vašich ušiach a poskytuje takmer dokonalú izoláciu okolitého hluku. Často cestujúcich používateľov určite poteší skladacia konštrukcia a dodávané puzdro pre ľahšie prenášanie. Slúchadlá majú kompletne odpojiteľný kábel, ktorý možno zapojiť do pravej aj ľavej mušle. Signál je dokonca priechodný, preto môžete druhou zdierkou zdieľať hudbu s ďalšími používateľmi. Jednotlačidlové ovládanie s mikrofónom na kábli vám umožní vybavovať hovory so širokou paletou mobilných telefónov.

Kľúčové vlastnosti Beyerdynamic Custom Street v bielej farbe

  • Dokonalý dizajn kombinuje eleganciu a odolnosť
  • Meniče podajú hlboké basy, jasné stredy aj ostré výšky
  • Kvalitný zvuk s možnosťou nastavenia basov v 3 stupňoch (plochý, príjemne basový a dunivý)
  • Mäkké vystuženie zaisťuje pohodlné nosenie
  • Uzavretá konštrukcia udržuje hudbu vo vašich ušiach a blokuje okolitý hluk
  • Diaľkový ovládač a mikrofón
  • Biele vyhotovenie
  • Balené do pevného praktického puzdra

Jedinečný dizajn

Základom vynikajúceho zvuku sú veľmi kvalitné meniče. Produkujú vyvážený zvuk s hlbokými basmi, iskrivými výškami a prirodzenými stredmi.  Špecialitou tohto modelu je možnosť dizajnovej modifikácie. V balení totiž nájdete 16 vymeniteľných krytiek mušlí. Kvalitný kábel je zakončený praktickou 3,5 mm jack koncovkou. S ňou nájdu slúchadlá Beyerdynamic Custom Street v bielej farbe využiteľnosť v širokom spektre elektronických zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic Custom Street biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Custom Street bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom Street Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom Street Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií