AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100

Zobraziť katalóg
Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100
Bezdrôtové slúchadlá Creative Wireless Headphones SL3100 špičková bezdrátová bluetooth sluchátka včetně bluetooth adaptéru
Kód:  JP318d Produktové číslo:  70BX000007192

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100 Predaj skončil

Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100

Prepracovaný set slúchadiel a bezdrôtového Bluetooth modul, ktorý umožňuje veľmi kvalitné počúvanie bez prekážajúce káblov.Na prenos hudby slúži technológie BlueTooth, vďaka ktorej sa môžu vzdialiť od prehrávača až do vzdialenosti 10 metrov.Slúchadlá sú napájena nabíjecí Li-Ion batériou, ktorá vydrží až 8 hodín.Disponujú neodymovými reproduktory s priemerom 40 mm a frekvenčným rozsahom 10 Hz až 20 kHz.Podporovaný je aj BlueTooth profil Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), vďaka ktorému možno použiť bezdrátová sluchátka k mobilným telefónom disponujúcich rovnakým profilom.

Na slúchadlách nájdete 3,5 mm vstup, ktorý Vám umožní pripojiť slúchadlá klasicky pomocou kábla.Nechýbajú ani tlačidlá pre ovládanie hlasitosti a prepínanie skladieb.Tieto tlačidlá sú plne funkčné s MP3 prehrávači Creative ZEN.Veľmi ľahké prevedenie a kvalitná konštrukcia zaručuje pohodlné nosenie a počúvanie hudby.

Parametre a špecifikácie:

BlueTooth:
Verzia:1.2
Trieda:2
Dosah:10 metrov

BlueTooth profily:
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP)

Napájanie:
Zabudovaná Li-Ion batéria (dobíjitelná)
Výdrž:až 8 hodín

Frekvenčný rozsah:
2,4 - 2,4835 GHz

Slúchadlá:
Reproduktory:40 mm neodymové
Frekvenčný rozsah:10 Hz - 20 kHz
Odstup signal / šum:85 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií