AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BIGBEN FOLIOUNIVMR2 vínové

Zobraziť katalóg
BIGBEN FOLIOUNIVMR2 vínové
Puzdro na mobil univerzálne so stojanom, veľkosť M (143x80x19mm), 1ks fólie, pre iPhone 6/6S/7, Xiaomi Mi4 S/4C/3S, HTC Desire 510/610/530/626, Lenovo K5/C2, Samsung A3/J3/535, Microsoft Lumia 650LTE/640LTE, Huawei P7/P8 Lite/Y5 II/Y6/Y635/Nova, Honor 8
Kód:  BGB345 Produktové číslo:  FOLIOUNIVMR2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIGBEN FOLIOUNIVMR2 vínové

Cenovo dostupné univerzálne puzdro pre mobilné telefóny značky Bigben si vás získa hneď niekoľkými skvelými vlastnosťami. Bigben Folio sa chváli pevným vyhotovením z podarenej imitácie umelej kože, ktorá zaistí dobrú výdrž a stálu farebnosť povrchu.

Okrem solídnej ochrany prístroja vám zaujímavá konštrukcia puzdra umožní využívať ho aj ako integrovaný stojanček. Nechýba ani miesto pre kreditnú kartu alebo občiansky preukaz, vďaka čomu môžete napríklad na krátky výlet alebo párty vyraziť naozaj naľahko. Ak potrebujete rýchlo odfotiť momentku alebo natočiť video, stačí jedným pohybom vysunúť zariadenie nad líniu puzdra. Žiadny záber vám vďaka jednoduchej možnosti telefón vysunúť neunikne.

Hlavné prednosti

  • Integrovaný stojanček
  • Spoľahlivé uchytenie prístroja pomocou 3M lepidla
  • Súčasťou balenia tiež univerzálna fólia
  • Možnosť vysunúť mobil pre pohodlné fotografovanie
  • Miesto pre vašu kreditnú kartu alebo občiansky preukaz na vnútornej strane
  • Hladký povrch z podarenej imitácie kože

Rozmery:
143 mm × 80 mm × 19 mm

Vhodné pre:
Smartfón do veľkosti až 5"

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Umelá koža Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Umelá koža Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIGBEN FOLIOUNIVMR2 vínové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigben FOLIOUNIVMR2 vínové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigben FOLIOUNIVMR2 vínové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigben FOLIOUNIVMR2 vínové. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bigben FOLIOUNIVMR2 bordó.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií