Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BioLite SolarPanel 5+

Zobraziť katalóg
BioLite SolarPanel 5+
Solárny panel pre mobilné zariadenia, výkon až 5 W, USB výstup, mini USB výstup, microUSB vstup, kapacita batérie 2200 mAh
Kód:  BIL1009a1 Produktové číslo:  853290004285

BioLite SolarPanel 5+

Pohybujete sa často v teréne a chýba vám energia pre váš mobilný telefón, tablet či iné zariadenia? Spoločnosť BioLite, priekopnícka firma v oblasti outdoorového nabíjania a generácie elektriny z obnoviteľných zdrojov, predstavuje novinku v podobe solárneho panelu SolarPanel 5+. Tento panel v sebe kombinuje používateľsky prívetivý dizajn a minimalistické použitie materiálov. S týmto pomocníkom môžete zabudnúť na nedostatok energie a vybitý mobilný telefón.

 

Vyžmýkajte zo slnka maximum

So svojou hrúbkou len 24 mm sa pohodlne vojde do akéhokoľvek batohu. Hmotnosť je tiež veľmi priaznivá - 390 g. Solárny panel aj v tak malom tele skrýva stojan, ktorý je možné natáčať v uhle 360°, ale aj slnečné hodiny, pomocou ktorých ľahko panel prispôsobíte aktuálnej polohe slnka. Vďaka tomu dosiahnete maximálnu efektivitu v získavaní slnečnej energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný stojanček
  • Batéria s kapacitou 2200 mAh
  • Slnečné hodiny na efektívne využitie slnečného svitu
  • Nízka hmotnosť
  • Malé rozmery
  • Odolnosť proti vode

Svoje mobilné zariadenie k panelu pripojíte USB káblom a energiu mu tak môžete odovzdávať priamo. Ak však nepotrebujete ihneď nabíjať, možno využiť vstavanú batériu s kapacitou 2200 mAh a svoje zariadenie dobiť napr. až v noci alebo uchovať energiu na dobu, kedy nebude svietiť slnko. Priame nabíjanie je umožnené výkonom 5 W a monokryštalickým solárnym panelom.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
258 × 208 × 24 mm

Batéria:
2200 mAh/8 Wh

Vstup:
microUSB

Výstup:
USB

Hmotnosť:
390 gramov

Odolnosť:
proti striekajúcej vode

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
25,8 cm Hotovo!
Výška
20,8 cm Hotovo!
Hĺbka
2,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
390 g Hotovo!
Výkon panelu
5 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,8 cm Hotovo!
Výška
20,8 cm Hotovo!
Hĺbka
2,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
390 g Hotovo!

Vlastnosti

Výkon panelu
5 W Hotovo!
Kapacita akumulátora
2 200 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite SolarPanel 5+ . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BioLite Solarpanel 5+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BioLite Solarpanel 5+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BioLite SolarPanel 5+.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií