BIONAIRE BAP830

Zobraziť katalóg
BIONAIRE BAP830
Čistička vzduchu vhodná pro místnosti do 36 - 72m2, 3 rychlosti, 4 stupňová filtrace: předfiltr-HEPA filtr-uhlíkový filtr-ionizace, tichý provoz vhodný pro celodenní použití
Kód:  EAZ7001c Produktové číslo:  BAP830 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIONAIRE BAP830

' Komfortné věžová čistička vzduchu v dizajne bielej a striebornej farby sa postará o príjemnejšie bývanie.Čistička sa môže pochváliť osvedčením B.A.F., Je schválená britskou nadáciou pre alergikov.Čistička obsahuje HEPA/uhlíkový filter s účinnosťou až 99%.Prací predfilter pre zachytenie veľkých nečistôt predlžuje životnosť HEPA filtra.Filter HEPA je určený pre prosotry s požiadavkou najvyššej čistoty.Filtračné systémy HEPA sú vybavené oddeleným uhlíkovým filtrom, ktorý prispieva k odstráneniu nežiadúcich pachov.Pohlcujú kuchynské oder a odstraňujú pachy domácich zvierat.
Čistič vzduchu je vybavený kontrolkou, ktorá sa rozsvieti, keď je potrebné filtre vymeniť.

Ďalej je čistička vybavená nezávisle ovládaným ionizátorom, ktorý po zapnutí uvoľňuje do čistého vzduchu záporné ióny, ktoré pomáhajú čistenie vzduchu tým, že na seba viažu veľmi malé častice zo vzduchu v miestnosti.Tieto častice majú záporný náboj, vážnu kladne nabité častice (prach, dym, úlomky srsti domácich zvierat), čím vytvárajú väčšie častice, ktoré filtračný systém zachytáva.

Čistička, ktorú keď si kúpite, nebudete o ňu prakticky počuť, má veľmi tichý chod vhodný pre denné aj nočné použitie.Bionaire BAP830 je určená pre miestnosti do 36m 2, max72m 2

Bionaire používa pre svoje výrobky najnovšie technológie a pokrokový dizajn.Pri správnom používaní a primeranú starostlivosť Vám čistič vzduchu bude poskytovať čistý, svieži vzduch veľa rokov.

Popis (na obrázku v galérii):
A.Vstupná mriežka
B.Umývateľný penový predfilter
C.HEPA filter
D.Výstup čistého vzduchu
E.Kontrolka filtra
F.Kontrolka ionizátora
G.Prepínač ionizátora
H.Spínač
I.Prepínač rýchlosti

Technické parametre a špecifikácie:

Funkcia:
Čtyřstupňový filtračný systém:Předifltr - HEPA filter - uhlíkový filter - ionizátor
Svetelný indikátor znečistenia filtra
Samostatne vypínateľný ionizátor
Třírychlostní ventilátor

Vzduchový výkon:
161 m 3/h

Príkon pri výkone ventilátora 1/2/3:
50/90/150 W

Typ filtra:
2x HEPA + uhlíkový filter

Hlučnosť pri výkone ventilátora 1/2/3:
30/45/55 dB

Rozmery výrobku:
180 x 710 x 250 mm

Rozmery balenia:
210 x 720 x 290

Hmotnosť výrobku:
4,6 kg

Farba:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIONAIRE BAP830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIONAIRE BAP830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BIONAIRE BAP830. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BIONAIRE BAP830. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIONAIRE BAP830.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií