Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bionaire BMT014D

Zobraziť katalóg
Bionaire BMT014D
3,6 7 hodnotení
Ventilátor stĺpový, hlučnosť 40 dB, výkon 35 W, počet rýchlostí 3, ionizátor, oscilácia, časovač a bezvrtuľový, biela farba
Kód:  EAZ7007 Produktové číslo:  BMT014D-I Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BMT014D

Zariadení z dielne spoločnosti Bionaire vám dokáže spoľahlivo spríjemniť pobyt v rozpálenej izbe či kancelárii. Nie je nič horšie ako slnečný deň, ktorý skrátka musíte stráviť v rozpálenej izbe. Zariadenie od inžinierov Bionaire vám však vytiahne tŕň z päty. Ochladenie, ktoré tento malý stolový ventilátor prinesie do miestnosti, bude mať na vás aj na ostatných blahodarný vplyv a práca vám pôjde oveľa lepšie a rýchlejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný vežový dizajn ušetrí miesto
  • LED displej uľahčí ovládanie
  • Tri možné rýchlosti ventilácie
  • Časovač na nastavenie doby ventilácie
  • Možné využiť osciláciu vzduchu či Ionizér
  • Funkcia "spánok" a "vánok"

Malý ale výkonný

Aj napriek svojim rozmerom 15x31x15 cm a svojmu vežovému dizajnu, ktorý ušetrí miesto na pracovnom stole, ide o výkonné zariadenie ponúkajúce vzduchový výkon až 15 metrov kubických za minútu pri veľmi nízkej hlučnosti menej ako 40 db. LED displej zjednodušuje ovládanie zariadení tak, že ho môže ovládať i dieťa. Bielostrieborná farba iste dokonale zapadne do akéhokoľvek usporiadania a dizajnu miestnosti.


Ionizér zlepší kvalitu vzduchu kancelárie či izby, v ktorom je zariadenie pustené. Túto technológiu je však možné vypnúť. Samozrejmosťou tohto kvalitného produktu je tiež oscilácia vzduchu a časovač na 1, 2, 4 alebo 8 hodín, trvalý chod je tiež jednou z možností. Funkcia "spánok" alebo "vánok" iste budú veľmi príjemným spestrením ďalších troch rýchlostí ventilátora.

Doplňujúce informácie:

Rozmery š xvxh:
150 x 310 x 150 mm

Hmotnosť:
1,5vkg

Príkon max .:
35 W

Rýchlosti ventilátora:
3

Vzduchový výkon ventilátora:
15 m3 / min.

Hlučnosť:
menej ako 40 dB podľa stupňa výkonu

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!
Príkon
35 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!
Príkon
35 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Vlastnosti
Bezvrtuľový, Ionizátor Hotovo!

Typ

Typ
Stĺpový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bionaire BMT014D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIONAIRE BMT014D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BIONAIRE BMT014D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BIONAIRE BMT014D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIONAIRE BMT014D.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií