AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N

Zobraziť katalóg
Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N
5 3 hodnotení
Parný čistič 2v1, nádoba 0,5 l, zahrievacia doba 30 s, čistiace nadstavce na rôzne plochy, nastaviteľné ovládanie sily a tlaku pary, 2x Microban ® návleky na mop z mikrovlákna, vodný filter, 2 okrúhle drobné kefy, kefa na škáry, čistiaca násada na rovné plochy, podložka na rovné plochy, okenná stierka
Kód:  BIS110a Produktové číslo:  23K5N

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N

Parný mop Bissell 23K5N 2v1 Lift Off Steam Mop je ideálny na čistenie, dezinfekciu, odstraňovanie mastnoty a iných nečistôt. Môžete ho používať ako klasický mop alebo ako ručný parný čistič. Rôzne čistiace nástavce využijete pri rôznorodých prácach v domácnosti, napríklad pri čistení drezu, okien, pracovnej dosky, škár a ďalších. Hravo si poradí s najrôznejšími tvrdými povrchmi - či už sú to laminátové, drevené podlahy, mramor, PVC krytiny, alebo dlažba. S týmto parným mopom bude váš domov dokonalo čistý bez použitia chemikálií.

Vysoký tlak pary ničí baktérie, čo zaisťuje maximálnu dezinfekciu a intenzívne čistenie. Parný mop Bissell má voliteľnú silu pary, čo umožňuje správnu voľbu tlaku na jemné podlahy, každodenné čistenie alebo odolnú špinu. Čistič je dodávaný s dvoma návlekmi - jemný a hrubý s technológiou Microban, ktorá zabraňuje množeniu baktérií a zápachu návleku. Návleky je možné opakovane prať.

Parametre a špecifikácie:

Maximálny príkon:
1375 - 1500 W
Nastaviteľné ovládanie sily a tlaku pary

Kapacita nádoby:
0,51 l

Doba predohrevu:
30 s

Dĺžka kábla:
8,5 m

Hmotnosť:
4,3 kg

 

Dodávané príslušenstvo:
2x Microban návlek na mop z mikrovlákna
Vodný filter
2x menšia kefa s rôznymi farbami - na rôzne použitie
1x kefa  na škáry
Čistiaca násada na rovné plochy
Okenná stierka

Parametre a špecifikácia

Objem nádoby
0,5 l Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby
0,5 l Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií