AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Bissell Vac & Steam Titanium

Zobraziť katalóg
Bissell Vac & Steam Titanium
4,8 11 hodnotení
Parný mop určený na umývanie podláh, vhodný na tvrdé podlahy, teplota pary 95 °C, objem zásobníka na vodu 0.4 l, hmotnosť: 4.8kg, kontrolná dióda
Kód:  BISVP001a Produktové číslo:  1977N Stránky výrobcu

Bissell Vac & Steam Titanium

Nebaví vás zdĺhavá a náročná práca pri vysávaní a utieraní podláh? Ušetrite si čas a námahu s multifunkčným vysávačom a parným mopom Bissell Vac & Steam Titanium. Dokáže vysávať a čistiť parou zároveň alebo samostatne. Výkonný cyklónový vysávač odstráni z vašich tvrdých podláh jemný prach a hrubé nečistoty a parný mop ich vyčistí a vydezinfikuje. Rýchlym a spoľahlivým spôsobom tak dosiahnete perfektné čistoty všetkých tvrdých plôch v domácnosti.

Kľúčové vlastnosti vysávača 3 v 1 Bissell Vac & Steam Titanium

  • Tri možnosti použitia – vysávanie, para, vysávanie + para
  • Technológia Dry Tank ™ (suchá nádoba na vysaté nečistoty s kapacitou 0,95 l)
  • 2 filtre pre zachytávanie prachu (papierový a penový)
  • Parný mop pre čistenie bez chemikálií
  • Systém filtrácie vody
  • Kapacita neodmontovateľnej nádoby: 0,4 l
  • Zahrievacia doba pary: 30 sekúnd
  • Tlačidlá pre vypnutie alebo nastavenie intenzity prúdenia pary na rukoväti
  • Šnúra s dĺžkou 7,6 metrov

Vždy čistý vzduch s multifunkčným vysávačom

Vysávač Bissell Vac & Steam Titanium s príkonom 400 W dosahuje hlučnosť 81 dB. Pýši sa špičkovou technológiou Dry Tank, ktorá v prachovom zásobníku uchováva nečistoty vždy úplne suché a oddelené od pary. Vyprázdňovanie nádoby na prach je jednoduché a ľahké. Stačí stlačenie jediného tlačidla. Jemný prach a nečistoty zachytávajú dva vákuové filtre, vďaka ktorým je vzduch vychádzajúci z vysávača späť do miestnosti čistý. Oba filtre sú umývateľné a tým veľmi nenáročné na údržbu. Zabudovaný vodný filter pre odstránenie všetkých nečistôt z kohútikovej vody sa postará o ochranu prístroja.

Už žiadne baktérie a nečistoty

Parný mop Bissell Steam Titanium ničí pomocou horúcej pary špinu, nečistoty a baktérie a zanecháva podlahu bez akejkoľvek škvrny. Zabíja 99,9 % všetkých mikróbov a baktérií, čo ocenia prevažne tí z vás, ktorí trpia alergiami alebo keď máte doma malé deti či zvieracích miláčikov. Mop možno použiť pre čistenie akékoľvek tvrdej plochy a funguje na princípe prietokového ohrevu pary. Všetka para je tak smerovaná na čistenú plochu. Veľkou výhodou je teleskopická rukoväť, ktorá vám s prístrojom umožní pohodlnú manipuláciu. 

Spoločne ešte silnejší

Multifunkčný vysávač a parný mop Bissell Vac & Steam Titanium sa pýši inovatívnou technológiou One Pass ™, ktorá vám umožní vysať a vyčistiť podlahu parným mopom naraz. Vykonávajte tak vysávanie a čistenie parným mopom súčasne alebo oddelene v závislosti od svojich potrieb. Digitálne dotykové ovládače, ktoré sú umiestnené na rukoväti, vám umožnia prepínať medzi vysokým a nízkym množstvom pary a zapínať alebo vypínať funkciu vysávania. Nastaviteľná výška rukoväte je tiež ideálna pre ľahké uskladnenie prístroja.

Balenie obsahuje:

  • Vac & Steam Titanium
  • 2 Mop Pads – návleky na mop
  • Vodný filter Vac & Steam
  • Návod

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Dĺžka kábla
7,6 m Hotovo!
Typ napájania
S káblom Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7,6 m Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
81 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
118 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Teplota pary
95 °C Hotovo!
Objem zásobníka na vodu
0,4 l Hotovo!
Funkcie
Kontrolná dióda Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je to vhodné má plovoucí podlahu? Nemáme žádnou extra drahou či odolnou, tak aby ji to nezničilo. Druhý dotaz zní, jestli se tím jezdí jen jednou a zároveň to vysaje i vytře, nebo se musí klasickým luxem vysát a pak tomto vytřít, nebo se to jednou tímto vyluxuje a podruhé vytře?

Dobrý den, po prostudování podrobných informací u vysavačů Bissell CrossWave a Bissell Vac & Steam Titanium váhám, který z nich koupit. (Navíc když porovnat jejich parametry není jednoduché, protože na stránkách různých prodejců jsou např. objemy nádob odlišné...) Chtěla bych vysavač, který posbírá drobky i vlasy z koberce a také z linolea a dlažby a pevnou plochu zároveň při vysávání i vytře, a to nejlépe pomocí páry. Prosím o informaci, zda toto vše zvládne Bissell Vac & Steam Titanium. (Některý prodejce výslovně uvádí, že vysává i měkké koberce, na Alze jsem tuto informaci nenašla...) A dále by mne zajímala efektivita vytírání parou s mopem. Vyzkoušela jsem Philips PowerPro Aqua Duo FC6404/01, který má velmi dobré recenze, ale mne právě vytírání zklamalo (podlaha po uschnutí zůstává flekatá, protože mop na sebe postupně nabírá špínu a s tou další vodu maže po podlaze) Je podlaha vytřená parním mopem opravdu čistá, nebo mám od páry upustit a zvolit raději CrossWave? Děkuji za odpověď

Dobrý den měla jsem v košíku tento vysavač s parním vytíraním a k němu byl tento vysavač https://www.alza.cz/bissel-powerglide-cordless-plus-36v-levne-d5092891.htm?o=34 jako dárek. Když jsem chtěla dokončit objednávku dárek najednou zmizel? Prosím o vysvětlení. Jana H.

Dobrý deň zháňam parný vysávač vhodný aj na koberce ktoré tycove vysávače máte také dakujen

Diskusia a poradňa k Bissell Vac & Steam Titanium
Príslušenstvo pre Bissell Vac & Steam Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell Vac & Steam Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell Vac & Steam Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell Vac & Steam Titanium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissell Vac & Steam Titanium.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií