AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BitFenix Recon biela

Zobraziť katalóg
BitFenix Recon biela
4,5 9 hodnotení
Regulácia otáčok - panel do 5.25" pozície, ovládanie 5 ventilátorov, dotykový displej, Softouch povrch, ovládanie prostredníctvom internetu
Kód:  BF309h1 Produktové číslo:  BFA-RCN-WS-RP Stránky výrobcu
BitFenix Recon biela Predaj skončil

BitFenix Recon biela

Regulátor ventilátorov BitFenix Recon je prvý regulátor na svete, ktorý je možné ovládať prostredníctvom internetu. Recon nie je závislý na platforme a na ovládanie vyžaduje len internetový prehliadač. Je ideálny pre používateľov, ktorí prevádzkujú svoje systémy 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Dodá vám úplnú kontrolu a pokoj - bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Možné ovládať prakticky akýmkoľvek moderným prenosným zariadením ako je tablet, smartfón alebo notebook. Aby regulátor zároveň perfektne ladil so skriňou, je povrch potiahnutý materiálom Softouch. Informácie o teplotách a ventilátoroch sa zobrazujú na dotykovom displeji, cez ktorý je zároveň možné ovládať rôzne funkcie. Upevníte ho do klasickej 5,25" externej pozície.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Uhlopriečka: 4,7"

Regulácia:
Počet kanálov: 5
Teplotné kanály: 5
Maximálna záťaž na kanál: 10 W
Frekvencia merania: každé 0,1 - 0,4 sekundy
Teplotný rozsah alarmu: 30 - 90 °C
Teplotný rozsah: 0 - 100 °C

Vyhotovenie:
Farba: biela
Materiál: Softouch, plasty ABS, Oceľ
Umiestnenie: 5,25" pozícia
Rozmery: 147 x 43 x 67 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BITFENIX Recon bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BitFenix ??Recon Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BitFenix ??Recon Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BITFENIX Recon bílá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií