BLACK 3000 Generátor ozónu

Zobraziť katalóg
BLACK 3000 Generátor ozónu
3,7 3 hodnotení
Generátor ozónu – s výstupom ozónu 3000mg, odstraňuje baktérie, formaldehyd, benzén, toluén a tiež vírusy vrátane koronavírusov, časovač, na použitie v byte, aute, spotreba 55W, vstupné napätie: 110 – 230V/50 – 60Hz, 40dB
Kód:  AUPR246259 Produktové číslo:  BLACK3000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLACK 3000 Generátor ozónu Predaj skončil

BLACK 3000 Generátor ozónu

Prenosný ozónový generátor

Kompaktný generátor ozónu a čistič vzduchu BLACK 3000 disponuje výstupom ozónu 3 500 mg/h a postará sa o dôkladné odstránenie nepríjemných pachov, vírusov vrátane koronavírusov, plesní a choroboplodných zárodkov v menších priestoroch s maximálnou plochou 100 m2. Zariadenie je vybavené držiakom na jednoduché prenášanie.


Kľúčové vlastnosti ozónového generátora BLACK 3000

  • Prenosný generátor ozónu
  • Výstup ozónu 3 500 mg/h
  • Vhodný do priestorov s plochou až 100 m2
  • Ľahko vymeniteľný ozónový modul
  • Odstraňuje baktérie, vírusy, koronavírusy, formaldehyd, benzén, toluén atď.
  • Pôsobí proti alergiám, zabíja baktérie a peľ
  • Eliminácia zápachu z cigariet, zvierat, plesní atď.
  • Tichá prevádzka nepresiahne 40 dB
  • Filter z nehrdzavejúcej ocele
  • Integrovaný časovač na 2 hodiny
  • Spotreba 55 W

Výkonná a tichá prevádzka

Výkonný ozónový generátor BLACK 3000 s nízkou hlučnosťou je vhodný na použitie v domácnosti, garáži, automobiloch a ďalších menších priestoroch. Ozónový generátor disponuje ľahko vymeniteľným ozónovým modulom, nerezovým filtrom na veľké častice a chladičom, ktorý znižuje teplotu na ozónovej doske, čím zaisťuje dlhšiu životnosť prístroja.


Zdravie neohrozujúca dezinfekcia vzduchu s generátorom BLACK 3000

Dezinfekcia ozónom je úplne bezpečná, pretože neobsahuje žiadne človeku nebezpečné chemikálie a nemá negatívny vplyv na životné prostredie. Po jeho aplikácii nezostanú vo vzduchu žiadne zdraviu škodlivé substancie a zápachy, keďže sa ozón čoskoro premení na kyslík. S generátorom BLACK 3000 môžete opäť dýchať čistejší a zdravší vzduch.

Parametre a špecifikácia

Príkon
55 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB(A) Hotovo!
Funkcie
Časovač, Regulácia výkonu Hotovo!
Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
55 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB(A) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Regulácia výkonu Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, důrazně bych doporučil upravit tu část o tom, jak je použití ozónu děsně bezpečné. To je jen za dodržení bezpečnostních předpisů. Po běhu přístroje může být v místnosti koncentrace ozónu smrtelně vysoká! Minimálně může vyvolat popálení dýchacích cest, sliznic atd. Proto je nutné po ozónování několik hodin počkat než se ozón rozpadne na kyslík. Pokud tedy přístroj dodáváte bez návodu, tak klidně můžete někoho zabít. Pozor například na domácí mazlíčky a květiny!

Dobrý den, jak dlouho musí být v provozu v místnosti cca 20 m a kolik stojí nový filtr? Děkuji Martin P...

Dobrý den, matka a sestra trpí plicní vadou a jsou citliví na přítomnost alergenů, prachu a plísní. Je bezpečné používat to i pro takto choulostivé lidi popřípadě jak dlouho se musí větrat něž může osoba s tímto handycapem vstoupit do místnosti děkuji předem za odpověď

Zdravím všetkých. Objednával som Generátor ozónu STX BLACK 3000, Prišiel produkt s úplne iným názvom Model: YJF-101, ktorý vyzerá ešte čínskejšie než ten STX Black ktorý som si objednával. Tento produkt sa dá kúpit z eb. alebo alliexp. za 100dolárov. Neviem či je toto celkom obchodná stratégia alza ...šmelináriť s čínskym tovarom. Tento produkt má roztrasenú nálepku s nepodareným logom CE, vôbec sa ho bojím zapojit do zásuvky. Na rozdiel od kupovaného produktu nemá jednoducho vymenitelnú ozonovu dosku...spotrebný materiál (tu je napevno prispájkovaná, takže bežný uživatel si ju nevymení, a životnosť dosky bude celková životnosť generátora. Nemá návod v slovenčine. Priložené boli 2 náhradné poistky, prečo lebo vyletujú?

Dobrý deň prosím na čo sa používa tento stroj

Dobrý! Prosím vás , aký to má certifikát ? Ďakujem

Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom tohto produktu je tu napájanie aj na 12 V (do zapaľovače automobilu) alebo nie. A je možnosť použiť BLACK 3000 Generátor ozónu aj hneď po tepovaní auto, keď je auto ešte trocha navlhnuté ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, je u Vás možné kúpiť vymeniteľný ozónový modul pre tento model generátora? Ak nie, tak Vás poprosím aspoň o link, kde je ho možné kúpiť. Ďakujem

Dobrý den, kolik hodin vydrží prosím vyměnitelný ozónový modul? je ho pak možné koupit také u vás? Díky

Dobry den, chtel bych informovat kdy bude zbozí BLACK 3000 znova skladem. Predem dekuji za informace.

12
Diskusia a poradňa k BLACK 3000 Generátor ozónu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLACK 3000 Generátor ozónu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLACK 3000 Ózongenerátor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií