AlzaBoxy Q1 PET

Black Shark 5 5G

Zobraziť katalóg
Black Shark 5 5G
4,0 1 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  BLSH07ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Black Shark 5 5G

Mobilný telefón Black Shark 5 5G ...

Black Shark 5 5G je možné už podľa vzhľadu označiť za smartfón. Bude vám pomocníkom, keď budete chcieť využívať internet, vyhotovovať nezabudnuteľné fotky aj videá trojitým fotoaparátom alebo sa zabávať hraním mobilných hier. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 8 GB. Vládne teda veľkorysým výkonom ideálnym aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smart mobilu Black Shark 5 5G dodáva energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka netradičnej kapacite 4650 mAh. Vysoko dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 144 Hz. Zdĺhavé načítavanie internetu už nebude váš problém, keďže tento model podporuje 5G. Smartphone Black Shark disponuje nadstavbou Joy UI.

Základné prednosti smartfónu Black Shark 5 5G

  • Konfigurácia SIM kariet dual SIM
  • Operačná pamäť 8 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G
  • Grafický akcelerátor Adreno 650
  • NFC nahradí pri platení kartu
  • Hlavný zadný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Chrbát mobilného telefónu má 3 šošovky fotoaparátu
  • Bezpečnostná čítačka odtlačkov prstov na mobilnom telefóne
  • 120 W rýchleho nabíjania
  • Telefón Black Shark má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Black Shark 5 5G ...
Mobilný telefón Black Shark 5 5G ...

Displej a fotoaparát smartfónu Black Shark 5 5G

displej mobilu s obdĺžnikovým výrezom vám prináša Full HD rozlíšenie. Je založený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu, ktorá príliš nezaťažuje batériu. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, vyšplhala sa na 144 Hz. Výbavu pre fotografie zastupuje v dotykovom telefóne Black Shark 5 5G fotoaparát s trojicou šošoviek, 13Mpx teleobjektív (f/2,4), 2Mpx širokouhlý objektív (f/2,4) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Kvalitu snímok zlepšuje účinné automatické zaostrovanie. Samozrejmým doplnkom je šikovná prisvetľovacia dióda. Pre nadšencov fotografovania selfie fotiek má mobilný telefón k dispozícii predný snímač s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Black Shark 5 5G má bohatou výbavu

Smartfón dovoľuje vložiť hneď dve SIM karty. O zabezpečenie telefónu Black Shark 5 5G sa postará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Príjemnou a veľmi žiadanou funkciou je NFC rozhranie, s ktorým budú finančné transakcie alebo synchronizácia ešte jednoduchšie. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k sieťam a snímače potrebné na správne fungovanie všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Black Shark 5 5G ...

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black Shark 5 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black Shark 5 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Black Shark 5 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Black Shark 5 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black Shark 5 5G.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií