Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Black Shark 5 Pro 5G

Zobraziť katalóg
Black Shark 5 Pro 5G
4,3 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (144Hz), operačná pamäť 12 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, fotoaparát: 108Mpx (f/1,8) hlavný + 5Mpx širokouhlý + 13Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 120W, batéria 4650 mAh, model 2022, Android
856,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  BLSH06ax
Black Shark 5 Pro 5G od856,90 € Skladom podľa variantu

Black Shark 5 Pro 5G

Mobil Black Shark 5 Pro 5G patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám surfovať na internete, vyhotovovať fotografie a videá trojitým snímačom, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil disponuje 6,67" displejom, čo si obľúbia fanúšikovia veľkých telefónov. Vnútri nájdete priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Operačná pamäť ponúka kapacitu 12 GB. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 4650 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C. Mobil Black Shark je na trhu od roku 2022.

Mobilný telefón Black Shark 5 Pro 5G ...
Mobilný telefón Black Shark 5 Pro 5G ...

Hlavné prednosti mobilu Black Shark 5 Pro 5G

  • Inteligentný mobil Black Shark disponuje 6,67" obrazovkou
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má veľkosť 12 GB
  • Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4650 mAh
  • Príde vám vhod konektorová výbava USB-C
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 108 Mpx
  • Mobilný telefón je opatrený 6,67" AMOLED displejom
  • Fanúšikovia rýchlych scén si budú pochvaľovať 144Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K ďalším vlastnostiam displeja náleží HDR 10+
  • Hlavné funkcie zaisťuje operačný systém Android 12 s nadstavbou Joy UI
  • Do mobilu sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu dodáva vstavaná batéria s kapacitou 4650 mAh
  • Grafický akcelerátor: Adreno 730

Na displej mobilu Black Shark sa pozerá s potešením

Každý moment s mobilom Black Shark bude strávený s potešením, keďže svojím 6,67" AMOLED displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením prináša obsah v príjemnej kvalite. Skutočne nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 144Hz obnovovacej frekvencii displeja. Integrovaný formát HDR 10+ sa radí k najpokročilejším formátom, ktoré vám úchvatne zobrazia všetky typy scén.

Mobilný telefón Black Shark 5 Pro 5G ...
Mobilný telefón Black Shark 5 Pro 5G ...

Vyhotovujte snímky kedykoľvek a kdekoľvek

Výbavu na fotenie v mobile tvorí fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Black Shark je opatrený 108Mpx zadným fotoaparátom, 13Mpx teleobjektívom, 5Mpx širokouhlým objektívom. S mobilom Black Shark môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok poskytuje výhodu pomocná prisvetľovacia dióda.

Batéria mobilu vás nezradí

Mobilu Black Shark zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4650 mAh, ktorá bez problémov vydrží celodenné až dvojdenné zaťaženie. Disponuje rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 120 W. Na dobíjanie je prítomný nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Black Shark 5 Pro 5G ...

Mobil Black Shark sa môže pochváliť spoľahlivým výkonom

Základné funkcie a operácie mobilu Black Shark má pod kontrolou operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Joy UI. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu ponúka veľkosť 12 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu.

Telefón Black Shark umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby mobilom v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth prepojí telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je variant GPS s rozšírenými funkciami, ktorý využíva nielen satelitné signály, ale tiež dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto inovácia zvyšuje rýchlosť a presnosť určovania polohy, čo má význam najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu a uskutočňovanie videohovorov úplne bezproblémové a rýchle.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Užite si každý okamih s mobilom Black Shark. S rozpoznávaním odtlačku prsta môžete odomknúť telefón bez problémov len jednoduchým dotykom. MMS vám umožní zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

163,9 × 76,5 × 9,5 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

220 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black Shark 5 Pro 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black Shark 5 Pro 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Black Shark 5 Pro 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Black Shark 5 Pro 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black Shark 5 Pro 5G.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií