AD elektro Star Wars

BlackBerry Z3 Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Z3 Black
Mobilný telefón 5" qHD 960x540, Procesor Qualcomm 8230 Dual core 1.2 GHz, RAM 1.5GB, interná pamäť 8GB, MicroSD, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, GPS, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, OS RIM BlackBerry 10.2
Kód:  RB991z8 Stránky výrobcu

BlackBerry Z3 Black

Model Z3 od kanadského výrobcu si po vstupe na slovenský trh určite nájde cestu k množstvu zákazníkov. Štýl mu dodávajú hranaté tvary a 8 mm tenký profil. Drží si čistý dizajn s puncom nadčasovosti, zo svojej krásy tak nič nestratí ani po dlhej dobe. Okrem vzhľadu a precízne spracovanej konštrukcie sa pýši okrem iného aj nízkou cenou, ktorá z neho robí veľmi zaujímavé zariadenie.

5" displej

Telefón dostal do vienka 5palcový displej s rozlíšením 960 x 540 bodov pre kvalitné zobrazenie. Jeho uhlopriečka predstavuje skvelú voľbu pre tých, ktorí preferujú veľké displeje a zároveň pohodlné používanie. Pod povrchom mu tepe dvojjadrový procesor s taktom 1,2 GHz s podporou 1,5GB operačnej pamäte. Ten sa stará o plynulý chod prostredia skvele optimalizovaného operačného systému BlackBerry 10.2.

Zachyťte každý okamih

S 5Mpx fotoaparátom zaznamenáte všetko v dostatočnej kvalite. Nechýba mu 5-násobný zoom, blesk či stabilizátor obrazu pre perfektné fotky. Natáčajte videá v HD rozlíšení alebo sa spojte s priateľmi vo videohovoroch vďaka prednej kamere. Interná pamäť má veľkosť 8 GB a ak by vám kapacita nestačila, rozšírite ju pamäťovou kartou micro SD s veľkosťou až 32 GB, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre fotografie, videá a ďalší multimediálny obsah. V obchode BlackBerry World nájdete nepreberné množstvo najrôznejších aplikácií zadarmo.

Nadpriemerná výdrž batérie

Telefónu nechýba GPS navigácia s mapami pre ľahké určenie vašej aktuálnej polohy, pohybový senzor alebo senzor priblíženia. Samozrejmosťou je Bluetooth vo verzii 4.0. Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva akumulátor s kapacitou 2500 mAh. Ten poskytuje telefónu veľmi dobrú výdrž počas hovorov, aj pri aktívnom používaní zapnutej WiFi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BlackBerry Z3 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Z3 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackberry-Z3 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackberry-Z3 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlackBerry Z3 Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií