Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Blackview TAB G11 WiFi

Zobraziť katalóg
Blackview TAB G11 WiFi
Tablet – displej 10,36" Full HD 2000 × 1200 IPS, Unisoc Tiger T618 2 GHz, RAM 8 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/2,8), predný fotoaparát 16 Mpx (f/2,2), USB-C, 18W rýchle nabíjanie, batéria 8380 mAh, Android 12
Kód:  IG2115ax Produktové číslo:  IG2115ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB G11 WiFi

Tablet IGET Blackview TAB G11 WiFi bude vaším verným spoločníkom, ktorého vďaka kompaktným rozmerom prenesiete v rukách alebo napríklad v menšej taške. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet je osadený 10,36" displejom, ktorý je použiteľný na pracovné a študijné účely. Fanúšikovia hier a filmov tu nájdu aj to svoje. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor Unisoc Tiger T618. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Batéria má dostatočnú kapacitu 8380 mAh. Vaše sympatie si určite získa jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Zásadné prednosti tabletu Blackview TAB G11 WiFi

  • Užite si multimediálny obsah s tabletom iGET
  • Na hladké fungovanie systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje kapacitu 8 GB
  • Tablet je vybavený 10,36" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 16 Mpx
  • Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 8380 mAh
  • Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 18 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií v tablete slúži grafický čip Mali-G72 MP3
  • Internú pamäť môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi a Bluetooth
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
  • Má schopnosť prenášať obraz na televíznu obrazovku

Zachytávajte krásne momenty na cestách

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 16Mpx zadný fotoaparát a 16Mpx selfie fotoaparát. S tabletom iGET vykúzlite videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok poskytuje výhodu pomocná prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je obzvlášť prospešná pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Expozícia fotografie závisí aj od clonového čísla. Tablet iGET je vybavený f/2,8-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytuje plytšiu hĺbku ostrosti, čo umožňuje zaostriť na objekt a rozostriť pozadie. Budete potešení dostatočným rozlíšením fotografií 720p (HD) 30fps.

Výkon batérie tabletu, ktorý nesklame

Tabletu iGET dodáva šťavu batéria s kapacitou 8380 mAh. Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 18 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G72 MP3, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na spracovanie požadovaného multimediálneho obsahu.

Tablet iGET vám ponúkne dostatok pamäte

Primárne funkcie a operácie tabletu iGET má na starosti operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu ponúka kapacitu 8 GB, ktorá je vhodná pre 3D hry a virtuálnu realitu. Ak aj tak budete potrebovať viac pamäte v tablete, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu SDXC až do veľkosti 1024 GB.

Tablet iGET ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi a Bluetooth. S funkciou WiFi na svojom tablete môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Bluetooth technológia poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, čo zlepší komunikáciu a umožní zdieľanie dát aj bez použitia kábla. Hudbu môžete počúvať zo slúchadiel pomocou 3,5 mm Jacku.

Pridané funkcie zlepšia používateľský zážitok

Prežite každý deň na plný plyn s tabletom iGET. Tablet disponuje podporou funkcie OTG, čo dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Zdieľajte obraz z tabletu na televíznom displeji a pozerajte sa na filmy alebo svoje výtvory na veľkom monitore. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je svetelný senzor a g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Svetelný senzor sníma úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. To zaistí optimálnu čitateľnosť a súčasne ušetrí energiu batérie znížením jasu v temnejšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Presne určí, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a stylus

Rozmery:

156 × 247 × 7,6 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

450 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Blackview TAB G11 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview TAB G11 WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview TAB G11 WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview TAB G11 WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Blackview TAB G11 WiFi.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií