Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Blackview TAB G8 Kids

Zobraziť katalóg
Blackview TAB G8 Kids
Tablet – displej 10,1" HD 1280 × 800 IPS, Rockchip RK3566 1,8 GHz, RAM 4 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/2), predný fotoaparát 8 Mpx (f/2), USB-C, 15W rýchle nabíjanie, batéria 6580 mAh, Android 12
Kód:  IG2114ax Produktové číslo:  IG2114ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB G8 Kids

Tablet IGET Blackview TAB G8 Kids sa chopí role parťáka, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať mnoho užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Tablet je vybavený 10,1" displejom, ktorý sa hodí na pracovné alebo študijné účely. Zaujme aj nadšencov do hier a milovníkov filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 4-jadrový procesor Rockchip RK3566. Operačná pamäť má kapacitu 4 GB. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 6580 mAh. Iste vás poteší jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Kľúčové prednosti tabletu Blackview TAB G8 Kids

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu iGET
  • Na hladké fungovanie systému dbá 4-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte dosahuje 4 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Bude sa hodiť konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa môže pochváliť rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 6580 mAh
  • Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip ARM Mali-G52
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť použitím pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará WiFi a Bluetooth
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
  • Umožňuje prenášať obraz na televíznu obrazovku

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Výbava na fotenie v tablete zahŕňa 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx selfie fotoaparát. S tabletom iGET natočíte videá v maximálnom rozlíšení 720 × 480. Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je vhodná hlavne pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Aj clonové číslo ovplyvňuje expozíciu fotografie. Tablet iGET disponuje f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytuje plytšiu hĺbku ostrosti, vďaka čomu je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Môžete sa spoľahnúť na dostatočné rozlíšenie fotografií 320 × 240 (QVGA).

Spoľahlivý výkon batérie tabletu

Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 6580 mAh. Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip ARM Mali-G52, ktorý disponuje dostatočným výkonom na zvládnutie multimediálneho obsahu.

Tablet iGET sa môže pochváliť slušnou pamäťou

Funkcie a operácie tabletu iGET zaisťuje operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou kapacitou 4 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu príde nedostatočná, možno ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC s maximálnou veľkosťou 1024 GB.

Tablet iGET disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi a Bluetooth. Tablet s funkciou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet kdekoľvek s dostupným signálom. Bluetooth technológia umožňuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zlepší komunikáciu a umožní zdieľanie dát aj bez použitia kábla. Na počúvanie hudby zo slúchadiel slúži 3,5 mm Jack konektor.

Vždy potešia pridané funkcie

Užite si každý deň na plné dúšky s tabletom iGET. Tablet disponuje podporou funkcie OTG, ktorá dovoľuje pripojiť k zariadeniu iné periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Zobrazte obsah tabletu na televíznej obrazovke a kochajte sa filmami alebo svojimi kreatívnymi prácami na veľkom monitore. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. G-senzor deteguje pohyb tabletu v priestore. Vie identifikovať, či je v pokoji, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a fólia na displej

Rozmery:

164 × 246 × 9,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

520 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Blackview TAB G8 Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview TAB G8 Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview TAB G8 Kids. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview TAB G8 Kids. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Blackview TAB G8 Kids.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií