Samsung Galaxy AI

Blackview TAB GA7 Kids

Zobraziť katalóg
Blackview TAB GA7 Kids
Tablet – displej 10,1" HD 1280 × 800 IPS, Rockchip 3326 1,5 GHz, RAM 3 GB, pamäťová karta až 512 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, zadný fotoaparát 5 Mpx (f/2), predný fotoaparát 8 Mpx (f/2,8), USB-C, 10W rýchle nabíjanie, batéria 6000 mAh, Android 12
Kód:  IG2118ax Produktové číslo:  IG2118ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB GA7 Kids

Tablet IGET Blackview TAB GA7 Kids bude vaším verným parťákom, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a robiť snímky, ale aj využívať mnoho praktických aplikácií alebo si užiť hranie hiet. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý je vyhľadávaný na pracovné aj študijné účely. Tešiť sa z neho budú aj fanúšikovia hier a filmov. O plynulé fungovanie systému sa stará 4-jadrový procesor Rockchip 3326. Veľkosť operačnej pamäte je 3 GB. Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 6000 mAh. Určite oceníte aj jeho konektorovú výbavu USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Hlavné vlastnosti tabletu Blackview TAB GA7 Kids

  • Vychutnajte si audiovizuálny obsah s tabletom iGET
  • Plynulý chod systému zaisťuje 4-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 3 GB
  • Tablet disponuje 10,1" displejom
  • Určite vás osloví konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu iGET poskytuje energiu batéria s kapacitou 6000 mAh
  • Je vybavený drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip Mali G31
  • Interná pamäť sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 512 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zariadi WiFi a Bluetooth
  • Tablet je plne kompatibilný s funkciou OTG
  • Má schopnosť prenášať obraz na televíznu obrazovku

Snímajte fotografie na každom kroku

Výbava na fotenie v tablete obsahuje 13Mpx zadný fotoaparát a 2Mpx predný fotoaparát. S tabletom iGET budete tvoriť videá v maximálnom rozlíšení 720 × 480. Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je užitočná najmä pri fotení večerných či nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Clonové číslo má vplyv na celkovú expozíciu fotografie. Tablet iGET je vybavený f/1,8-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,8-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytne vám plytšiu hĺbku ostrosti, čo vám dovolí zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Môžete sa spoľahnúť na dostatočné rozlíšenie fotografií 320 × 240 (QVGA).

Batéria tabletu vás nenechá v štichu

Tabletu iGET zaisťuje energiu batéria s kapacitou 6000 mAh. Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Prácu s grafikou, hranie hier či používanie náročných grafických aplikácií uľahčuje grafický čip Mali G31, ktorý je dostatočne výkonný, aby zvládol potrebný multimediálny obsah.

Tablet iGET vyniká slušnou kapacitou pamäte

Primárne funkcie a operácie tabletu iGET má na starosti operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou veľkosťou 3 GB, s čím budú spokojní menej nároční používatelia. Pokiaľ budete mať predsa len pocit, že je pamäť tabletu nedostatočná, je možné ju rozšíriť s použitím pamäťovej karty typu SDXC až do veľkosti 512 GB.

Tablet iGET má na výber z mnohých rôznych možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zariadi WiFi a Bluetooth. Tablet s WiFi funkciou vám umožní spojenie s bezdrôtovými internetovými sieťami, čo zahŕňa rýchly prístup na internet tam, kde je dostupný signál. Využitie Bluetooth technológie umožňuje bezdrôtový prenos dát medzi rôznymi zariadeniami, čo zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. Vypočuť si hudbu zo slúchadiel je možné vďaka 3,5 mm Jacku.

Pridané funkcie vám spríjemnia používanie

Žite naplno s tabletom iGET. Na tablete je k dispozícii funkcia OTG, čo umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Prepojte obraz tabletu s televíznou obrazovkou a bavte sa filmami alebo svojimi kreatívnymi výtvormi na veľkom monitore. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je g-senzor, ktorý uľahčuje interakciu s okolitým svetom. G-senzor vie detegovať pohyb tabletu v priestore. Dokáže rozlíšiť, či je v pokoji, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku osoby, ktorá sa pohybuje.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a fólia na displej

Rozmery:

163 × 247 × 9,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

520 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Blackview TAB GA7 Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview TAB GA7 Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview TAB GA7 Kids. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview TAB GA7 Kids. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Blackview TAB GA7 Kids.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií