Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BLUE Radius II strieborný

Zobraziť katalóg
BLUE Radius II strieborný
Držiak – pre mikrofón BLUE Yeti, izoluje mikrofón od okolitého hluku a vibrácií
Kód:  BLM020 Produktové číslo:  4678
BLUE Radius II strieborný Predaj skončil

BLUE Radius II strieborný

Vlastníte mikrofón BLUE Yeti alebo Yeti Pro a hľadáte pre neho štýlový držiak? V tom prípade si vašu pozornosť určite zaslúži aj tento držiak BLUE Radius II, ktorý je spracovaný z odolnej kovovej konštrukcie vo veľmi obľúbenom štýle vintage. Držiak mikrofónu zaisťuje maximálnu izoláciu od okolitého hluku a všetkých vibrácií, ktoré výslednú kvalitu nahrávok veľmi často negatívne ovplyvňujú. Držiak BLUE Radius II tak predstavuje nielen skvelého pomocníka pri nahrávaní, ale aj elegantný doplnok v striebornej farbe, vďaka čomu si ho určite veľmi rýchlo obľúbite a budete ho brať všade so sebou.

Kľúčové vlastnosti BLUE Radius II

  • Držiak pre mikrofón BLUE Yeti a Yeti Pro
  • Štýlové vintage spracovanie
  • Odolná kovová konštrukcia
  • Izoluje mikrofón od okolitého hluku a vibrácií
  • Elegantné strieborné vyhotovenie držiaka BLUE
 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, budete mít někdy v nabídce i černou verzi?

Diskusia a poradňa k BLUE Radius II strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Radius II stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Radius II Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Radius II Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUE Radius II ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií