Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BLUE Yeti Blackout

Zobraziť katalóg
BLUE Yeti Blackout
4,6 20 hodnotení
Mikrofón - USB, na domáce aj štúdiové použitie, 16-bit/48 kHz, výber štyroch smerových priestorových charakteristík, tri 14 mm kondenzátorové kapsule, nastavenie citlivosti, tlačidlo utlmenia, ovládanie hlasitosti na 3.5 mm jack, skrutkovací závit na stojan, pre Windows aj iOS
Kód:  BLM001a Produktové číslo:  2070 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLUE Yeti Blackout

Blue Yeti Blackout je profesionálny kondenzátorový mikrofón pre Windows aj iOS. Samplovacia (vzorkovacia) frekvencia 48 kHz a bitová hĺbka 16 bit vám zaistí krištáľovo čistú kvalitu nahrávania. Môžete si vybrať medzi štyrmi módmi záznamu - stereo/bidirectional/omnidirectional/cardioid. Mikrofón disponuje vlastným 3,5 mm výstupom na slúchadlá, potenciometrom na zosilnenie mikrofónu alebo tlačidlom mute na utlmenie, ktoré je napojené na červenú notifikačnú diódu. Budete tak mať priamu kontrolu nad nahratým zvukom. Mikrofón je dodávaný s pevným protišmykovým stojanom, ktorý môžete upevniť na PC, bez toho aby vám prekážal. Celkový dizajn mikrofónu je vyhotovený v elegantnej čiernej farbe a vďaka svojej jednoduchosti ho bude ľahké používať aj pre laikov a  premení tak aj obyčajnú PC zostavu na profesionálne nahrávacie štúdio.  

Kľúčové vlastnosti mikrofónu Blue Yeti Blackout

  • Krištáľovo čistá kvalita nahrávania
  • Samplovacia (vzorkovacia) frekvencia 48 kHz a bitová hĺbka 16 bit
  • Tri 14 mm kondenzátorové kapsule
  • Nastaviteľnosť citlivosti, tlačidlo utlmenie a vlastný 3,5 mm výstup na priamu kontrolu nad mikrofónom
  • Elegantné vyhotovenie v čiernej farbe a pevnosť ako mikrofónu, tak stojanu
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
155 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hĺbka
160 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
155 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hĺbka
160 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 700 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze připojit mikrofon k telefonu ? Děkuji

Aká bude cena ked sa znova začne predávať

Dobrý deň, tento mikrofón mám už 4 mesiace na tej istej senzitivite a vždy fungoval super, ale zrazu v pozadí začal ŠUM,ktorého sa neviem zbaviť. Neviete niekto poradiť?

Dobrý deň, bude ešte mikrofón dostupný?

Dobrý deň , mám zaújem o váš produkt ale jediným spôsobom ktorým možem platiť je PAYPAL , neviem vybrať túto volbu platby v zozname , je možnosť paypalom platiť na vašej stránke?

Ten stojan na obrázku je také v ceně???

Dobrý den, máte k tomuto mikrofonu v nabídce i nějaké rameno? děkuji za odpověd

Dobrý den, lze zde zakoupit propojovací kabel k mikrofonu? Předem děkuji.

Dobrý deň, potreboval by som poradiť asi ohľadom nastavenia mikrofónu. Mám mikrofón trošku doladený cez Voice Meeter, ale mám menší problém. Keď prestanem rozprávať / mikrofón prestane zaznamenávať zvuk, mikrofón sa postupne zoslabuje až nastane úplné ticho, a keď znovu niečo poviem tak sa zase "zapne", čo celkom kazí celkový dojem. Mohli by ste mi nejako poradiť, ako nastaviť aby mikrofón neustále nahrával zvuk, aj keď nerozprávam? Radšej aby tam boli počuť minimálne zvuky v pozadí, ako keby malo byť úplné ticho.

jde oddělit mikrofon od stojanu?

12
Diskusia a poradňa k BLUE Yeti Blackout
Príslušenstvo pre BLUE Yeti Blackout Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Blackout. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Blackout. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Blackout. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUE Yeti Blackout.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií