Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands

Zobraziť katalóg
BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands
5 2 hodnotení
Mikrofón – USB, pre domáce aj štúdiové použitie, 16-bit/48kHz, výber štyroch smerových priestorových charakteristík, tri 14mm kondenzátorové kapsuly, nastavenie citlivosti, tlačidlo utlmenia, ovládanie hlasitosti pre 3.5mm jack, skrutkovací závit na stojan, pre Windows aj iOS
Kód:  BLM001f Produktové číslo:  0120

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands Predaj skončil

BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands

Špičkový mikrofón Blue Yeti Blackout je skvelý a výkonný mikrofón do domácnosti, ale aj do štúdia. Zadarmo navyše získate hru Ghost Recon Wildlands. Mikrofón Yeti Blackout je okamžite pripravený na nahrávanie hneď po pripojení pomocou USB, nemusíte čakať na inštaláciu ovládačov ani nič podobné. S mikrofónom Yeti Blackout nahráte vaše najlepšie nahrávky. Vybrať si môžete zo štyroch priestorových charakteristík, jednoducho nastavíte tiež citlivosť. Mikrofón Yeti Blackout funguje pod operačnými systémami Windows aj iOS. Pre nahranie naozaj kvalitného zvuk má mikrofón Yeti Blackout tri 14 mm kondenzátorové kapsuly. K mikrofónu Blue Yeti Blackout obdržíte zadarmo hru Ghost Recon Wildlands.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu Blue Yeti Blackout

  • Výborný mikrofón pre štúdiové a domáce použitie
  • Výber zo štyroch smerových priestorových charakteristík
  • Jednoduché nastavenie citlivosti a 14 mm trojitá kapsula
  • Mikrofón Blue Yeti Blackout má tlačidlo na stlmenie a tiež ovládanie hlasitosti
  • Súčasťou je praktický a polohovateľný stojan
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
12 mm Hotovo!
Výška
29,5 mm Hotovo!
Hĺbka
12,5 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
12 mm Hotovo!
Výška
29,5 mm Hotovo!
Hĺbka
12,5 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
550 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den mohu se zeptat jestli Ghost Recon wardlenc je k mikrofonu nebe jen na balení?

Cerny patek sleva ze 4,2k na 3,299k :D Když jinde na netu je normalni cena 3,5? Uvazoval jsem, ale pro me toto je podraz a tak koupim radej draz jinde, kde nemam pocit podvodu ;)

Rozbaleno - 4041 Kc, a nove https://www.alza.cz/blue-yeti-blackout-ghost-recon-wildlands-d5147830.htm?o=4 3 958 Kc. Opravte prosim. Dekuju

Dobrý den chci se zeptat jestli tady na tento mikrofon půjde dát nastavitelné rameno Děkuji a popřípadě jaké

chci se jen zeptat bude ještě skladem?

Diskusia a poradňa k BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands
Príslušenstvo pre BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUE Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií