Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BLUE Yeti Nano zlatá

Zobraziť katalóg
BLUE Yeti Nano zlatá
Mikrofón – USB, na domáce i štúdiové použitie, 24-bit/48kHz, výber dvoch smerových priestorových charakteristík, dve kondenzátorové kapsuly, ovládanie slúchadiel
Kód:  BLM001e5 Produktové číslo:  0489

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLUE Yeti Nano zlatá

BLUE Yeti Nano, zlatá

BLUE Yeti je kondenzátorový mikrofón pre profesionálov i nadšencov vhodný pre platformy Windows aj iOS. Medzi charakteristické parametre mikrofónu patrí napríklad výber dvoch smerových priestorových charakteristík, dvojica 14 mm kondenzátorových kapsúl alebo tlačidlo utlmenia priamo na tele mikrofónu BLUE Yeti Nano. Vhodný je pre domáce i štúdiové využitie.

BLUE Yeti Nano, zlatá

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


BLUE Yeti Nano, zlatá

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Profesionálom za pár eúr

Mikrofón štúdiovej kvality nemusí stáť tisícky eúr. BLUE Yeti Nano ponúkne parametre profesionálneho mikrofónu a pritom si ho môže dovoliť prakticky každý. Či už ste aktívny YouTuber alebo hudobník alebo spevák, môžete si zaobstarať kvalitný kondenzátorový mikrofón BLUE Yeti Nano so vzorkovacou frekvenciou 48 kHz zaisťujúci krištáľovo čistú kvalitu nahrávania za dostupnú cenu.

Nahrávacie štúdio aj doma

Vďaka perfektným parametrom a dostupnej cenovke si môžete aj doma pripadať ako v profesionálnom štúdiu. Mikrofón BLUE Yeti Nano má totiž 24-bitovú hĺbku a môžete si u neho vybrať medzi dvoma módmi záznamu – všesmerový a kardiódnou. Vďaka elegantnému valcovitému telu a celkovému štýlovému dizajnu pôsobí mikrofón skutočne profesionálnym dojmom. 

BLUE Yeti Nano, zlatá

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


BLUE Yeti Nano, zlatá

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Priama kontrola

Rýchly prístup k celému radu funkcií umožní rad funkčných tlačidiel priamo na tele mikrofónu BLUE Yeti Nano. Disponuje totiž vlastným 3,5 mm vstupom na slúchadlá a samostatným tlačidlom na utlmenie, ktoré vás o zvolenom režime informuje notifikačnou diódou.

Citlivý, ale odolný

BLUE Yeti Nano sa nepýši iba vynikajúcimi parametrami, precíznou citlivosťou a radom dostupných ovládacích prvkov. Pochváliť sa totiž môže aj pevným vyhotovením stojana aj samotného mikrofónu. Vďaka tomu sa nemusíte báť ani prudšieho zaobchádzania v zápale hudobnej tvorby alebo streamovania.

BLUE Yeti Nano, zlatá

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kľúčové vlastnosti mikrofónu Blue Yeti Nano, zlatá

  • Krištáľovo čistá kvalita nahrávania
  • Samplovacia (vzorkovacia) frekvencia 48 kHz a bitová hĺbka 24 bit
  • Dve 14 mm kondenzátorové kapsuly
  • Tlačidlo utlmenia a vlastný 3,5 mm výstup pre priamu kontrolu nad mikrofónom
  • Elegantné vyhotovenie v zlatej farbe a pevnosť ako mikrofónu, tak stojana

Parametre a špecifikácia

Šírka
96 mm Hotovo!
Výška
211 mm Hotovo!
Hĺbka
109 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
96 mm Hotovo!
Výška
211 mm Hotovo!
Hĺbka
109 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
630 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BLUE Yeti Nano zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Nano zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti-Nano-Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti-Nano-Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUE Yeti Nano arany.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií