Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BlueMaestro Pacifi

Zobraziť katalóg
BlueMaestro Pacifi
Teplomer – Inteligentný cumlík, meranie teploty, vodoodolný, detekčný senzor až do 50 metrov, bluetooth, kompatibilita s iOS/Android
Kód:  FTBA009z Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BlueMaestro Pacifi

BlueMaestro Pacifi je prvý inteligentný cumlík na svete. Tento praktický pomocník upokojí vaše bábätko a zároveň oplýva jedinečnými funkciami, ktoré vám zjednodušia starostlivosť o vaše dieťa. Cumlík bude sledovať jeho teplotu, pripomenie vám, kedy a aké lieky dieťa potrebuje užiť a upozorní na seba, ak ho vaša ratolesť niekam dômyselne schová. Cumlík je kompatibilný s mobilnými telefónmi a tabletmi s operačným systémom iOS a Android.

Kontrola zdravia

Silikónový cumlík je vybavený teplotným čidlom, ktoré priebežne monitoruje telesnú teplotu dieťaťa. Cez bluetooth potom namerané hodnoty zasiela inteligentnému telefónu či tabletu. V mobilnej aplikácii si potom budete môcť nastaviť napríklad hodnotu teploty, pri ktorej má zaznieť varovný alarm,  alebo dokonca rovno zavolať doktorovi. Aplikácia vám zároveň pripomenie, kedy je potrebné teplotu opätovne zmerať či kedy dať dieťaťu užiť jeho lieky.

Už nikdy nebudete hľadať cumlík

Situácia, kedy dieťa nutne potrebuje cumlík, ale ten akoby sa jednoducho prepadol pod zem, je dôverne známa snáď každému rodičovi. Práve preto je tento inteligentný cumlík vybavený senzorom, vďaka ktorému dokáže na svoju polohu upozorniť. Senzor funguje až do vzdialenosti 50 metrov, záleží samozrejme na sile pripojenia bluetoothu.

Praktický po všetkých stránkach

Cumlík BlueMaestro Pacifi je úplne odolný proti vode, takže ho môžete udržiavať v hygienickej čistote rovnako ako aj obyčajný cumlík. O jeho prevádzku sa stará gombíková batéria, ktorej životnosť je približne jeden rok. Použitá bluetooth technológia je totiž mimoriadne šetrná, vďaka čomu sa zvyšuje energetická úspornosť cumlíka.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
iOS 7 a novšie
Android 4.3 a novšie

Maximálny rozsah:
75 m (podľa sily pripojenia bluetoothu)

Dosah detekčného senzora:
50 m

Napájanie:
Integrovaná batéria

Životnosť batérie:
Približne 1 rok

Parametre a špecifikácia

Spôsob použitia
Do úst Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!

Typ

Spôsob použitia
Do úst Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!
Poznámka:
» Všetky smart teplomery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BlueMaestro Pacifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlueMaestro Pacifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BlueMaestro Pacifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BlueMaestro Pacifi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlueMaestro Pacifi.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií