MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bluetooth bezdrôtové herné slúchadlá – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Corsair
(1)
Typ pripojenia
Bluetooth
(1)
Rádiofrekvenčné
(1)
Bluetooth s donglom
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné bluetooth bezdrôtové herné slúchadlá. Cenových hitov v kategórii bluetooth bezdrôtové herné slúchadlá máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší bluetooth bezdrôtové herné slúchadlá? Potom sa pozrite do kategórie lacné bluetooth bezdrôtové herné slúchadlá.
1 položka
3,4
Corsair HS80 MAX Wireless White
Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, pasívne potlačenie hluku, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.2, Bluetooth s donglom, rádiofrekvenčné pripojenie, k PC, PlayStation 4 a PlayStation 5, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–40000 Hz, citlivosť 116 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, výdrž batérie až 65 h
Cenová bomba
166,90 € Ušetríte 20,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CORhs80mw2
NothingNothing Ear (stick) (RECENZE): Designově podařené pecky s vyváženým zvukem Sluchátka Nothing Ear (stick) jsou bez diskuze designové originály. V naší recenzi jsme se ale hlavně podívali na to, jak hrají a jak se osvědčila pecková konstrukce, která pomalu ustupuje ze scény.
Samsung predstavil nástupcu svojich True Wireless slúchadiel, Samsung Galaxy Buds2 Pro. Novinka poteší predovšetkým plnou podporou 24-bitového audia, ale aj pokročilým potlačením hluku a množstvom ďalšieho. Buds2 Pro smerujú predovšetkým na milovníkov hudby, ktorí chcú...
Nové slúchadlá a reproduktory LAMAX sa držia posolstva značky dodávať zákazníkom kvalitné produkty s prívetivou cenovkou. Špičkový zvuk BeatBass, dlhá výdrž a atraktívny dizajn sú len niektoré z mnohých vlastností, ktoré nové audio zariadenia LAMAX zdieľajú. 
BluetoothPhilips predstavuje troje nové slúchadlá. Sú vhodné na všetky príležitosti Odolné, s výborným zvukom a pohodlné. Tak by sa dala v stručnosti charakterizovať trojica nových slúchadiel od spoločnosti Philips. Nájdeme medzi nimi klasické športové štuple, pohodlné náhlavné slúchadlá aj model využívajúci moderné technológie prenosu zvuku, tzv. Bone...
Slúchadlá Marshall Major IV BT sú ďalším rozšírením portfólia spoločnosti Marshall. Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá s nezameniteľným dizajnom vás budú ochotne sprevádzať pri celom rade životných situácií.
Je obvyklé, že ANC, teda aktívne potlačenie hluku, majú len drahšie True Wireless slúchadlá. Novinka Huawei FreeBuds však ANC prináša aj do cenových poschodí pod 80 EUR. K tomu ponúkne aj štýlový dizajn, rýchle nabíjanie a slušnú kapacitu batérie.
Viac článkov
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií