Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé

Zobraziť katalóg
Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé
Handsfree do auta SuperTooth Light bílé (white) Bluetooth Hands Free na sluneční clonu automobilu, 110g, 10 hodin hovoru, Li-Ion, nabíječka
Kód:  JQ402e

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé Predaj skončil

Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé

Praktické Hands Free v bielom prevedení určené do automobilu využíva technológiu Bluetooth a možno ho jednoducho pripevniť na slnečnú clonu automobilu.Vďaka tomu je ľahko prenosné a použiteľné.Zariadenie je vybavené veľmi kvalitným hlasitým reproduktorom a citlivým mikrofónom, čo Vám zaručí vysokú úroveň komunikácie.Prístroj disponuje technológiou DSP (Digital Signal Processing), ktorá potláča šumy vo Vašom okolí.Praktickou funkciou je výsuvný mikrofón, ktorý po zapnutí prístroja vyjede z krytu.Na zariadení nájdete tlačidlá pre príjem a ukončenie hovoru či ovládanie hlasitosti.

Zabudovaná Li-Ion batéria vystačí až na 10 hodín hovoru alebo 500 hodín v pohotovostnom režime.Nabíja sa pomocou nabíjačky s mini USB konektorom, ktorá je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácie:

Technológia:
BlueTooth verzia 1.2

Podporované profily:
Bluetooth Headset
BlueTooth Hands Free

Podporované telefóny:
S technológiou BlueTooth

Frekvencia:
2,4 GHz

Dosah:
Až 10 metrov

Výdrž:
Až 10 hodín hovoru

Pohotovostný režim:
Až 500 hodín

Napájanie:
Dobíjateľná Li-Ion batéria

Nabíjanie:
Pomocou nabíjačky s mini USB konektorom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bluetooth Hands Free SuperTooth Light bílé.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií