Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT

Zobraziť katalóg
Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT
Bezdrôtové slúchadlá TEAC HP-8BT - Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem + bluetooth dongle pro 3.5" jack
Kód:  JE314h Produktové číslo:  HP-8BT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT Predaj skončil

Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT

Praktická bezdrôtová sada obsahujúce BlueTooth adaptér s 3,5 mm stereo jack a slúchadlá využívajúce BlueTooth technologii.Sada je vhodná na počúvanie hudby aj telefónne hovory.Slúchadlá disponujú totiž integrovaným mikrofónom a funkciou automatického prepnutia z hudobné funkcie na telefónne.Slúchadlá podporujú profil A2DP, ktorý zabezpečuje bezdrôtový prenos stereo hudby a tento profil je podporovaný aj mnohými modernými mobilnými telefónmi.Samozrejme je možné pripojiť slúchadlá tiež k počítaču pomocou bezdrôtovej technológie a využiť ich pri hraní hier i komunikáciu s priateľmi pomocou programu Skype a podobne.Vďaka dodávanému adaptéru je možné pripojiť slúchadlá aj k bežným MP3 prehrávačom a zariadením vlastniacom 3,5 mm vstupom.

Parametre a špecifikácie:

Bezdrôtová technológia:
BlueTooth

Podporované profily:
A2DP
AVRCP

Dosah:
Až 15 m

Frekvencia:
2,4 - 2,48 GHz

Napájanie:
Integrovaná Li-Pol

Výdrž:
Až 6,5 hodiny

Ostatné funkcie:
Integrovaný mikrofón
Potlačenie šumu a ozvěn
Automatické prepnutie z hudobnej na telefónne funkciu

Hmotnosť:
50 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bluetooth stereo sluchátka s mikrofonem TEAC HP-8BT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií